Andreea Marin împlinește 49 de ani: “Echilibrul de azi e prețios pentru mine”/ Exclusiv

.

Andreea Marin își aniversează astăzi ziua de naștere. Împlinește 49 de ani, dar nu își arată vârsta, păstrându-și spiritul tânăr, redobândindu-și formele din liceu și continuând să râdă cu poftă și să trăiască viața la maximum într-un ritm alert, așa cum procedează de ani buni. În exclusivitate pentru UNICA.ro, fosta prezentatoarea TV ne-a mărturisit că întotdeauna este gazdă de Crăciun, care sunt mâncărurile preferate, dar și la ce trucuri apelează după ce a slăbit 16 kilograme.

Decembrie are o semnificație specială pentru Andreea Marin, a cărei zi de naștere este cu 3 zile înainte de Crăciun. Cu fix o săptămâna înaintea ei, aniversata din familie a fost fata sa, Violeta, care a împlinit 16 ani. Despre surpriza pe care i-a făcut-o fiicei sale, rezoluțiile pentru 2024, dar și vacanța programată la început de an, ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru UNICA.ro fosta prezentatoare TV.

Citește și: Andreea Marin, urare specială pentru aniversarea de 16 ani a fiicei sale, Violeta Bănică: „Un gând!”

Cum a fost anul 2023 pentru tine? Atât pe plan profesional, cât și personal?

Un an plin profesional pe mai multe direcții, precum știți sunt omul neastâmpărat care n-a învățat să facă un singur lucru, ci merge pe mai multe direcții în paralel, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că-mi dă puterea să le duc cu bine la capăt pe toate. Personal, sunt mamă de fată care mai are de stat doar un an cu mama până la facultate și aceasta e emoția mea cea mai mare… în rest, toate bune! Mai puțin frământările pe care probabil mulți oameni le au, văzând în ce lume trăim, zguduită de războaie, boli, foamete… îmi pasă și sunt conștientă de implicații și posibile perspective, oriunde am trăi.

Andreea Marin: “Nimic bun nu vine fără disciplină, dar a meritat deplin”

Cea mai mare bucurie pe care ai avut-o în acest an care a fost?

Reușita de a mă reașeza pe baze sănătoase ca stare de bine personală, echilibrul de azi e prețios pentru mine. Cele 16 kg pierdute și beneficiile pentru sănătate resimțite, darul de a mă ocupa mai mult de mine însămi și de feminitatea mea la această vârstă… a fost un efort, nimic bun nu vine fără disciplină, dar a meritat deplin. E important să avem grijă de noi și noi, femeile, realizăm uneori târziu acest lucru. Sacrificiile pentru cei dragi și munca ne pun în situația de a ne așeza în plan secund mult prea des.

Violeta, aniversare surpriză la Londra

Recent, fiica ta, Violeta a aniversat 16 ani. Cum ați petrecut această zi specială? Știu că vă surprindeți reciproc cu daruri de suflet…

A petrecut și cu prietenii, dar darul meu a fost un weekend de neuitat la Londra, unde am văzut spectacole minunate în fiecare seară. Ca fetele! Fericire!

Andreea Marin împlinește 49 de ani: “Echilibrul de azi e prețios pentru mine”/ Exclusiv
Sursa foto: Alex Galmeanu/ Secret Nipple

Andreea Marin: “Nu mănânc mai mult de un fel la masă”

Cum arată masa de Crăciun în acest an, după procesul de slăbire, în urma căruia ai redobândit silueta din liceu? Vei fi gazdă sau musafir?

Gazdă întotdeauna pentru familie de Crăciun, întotdeauna e cel mai frumos acasă, decorăm minunat și ne bucurăm de tradiții . Voi gusta din ce îmi place, dar pe rând, nu le amestec, nu mănânc mai mult de un fel la masă. După un timp, mănânc și altceva. Curat și cât mai simplu. Nici nu mai pot altfel și nici nu mi mai e poftă ca odinioară, m-am disciplinat și e minunat!

Citește și: Andreea Marin, surprinsă de momentul artistic dintre Violeta și Ștefan Bănică: „Mi-a întrecut așteptările!”

Care este mâncarea preferată de sărbători și pe care o prepari în casă sau care îți amintește de copilărie?

Plăcintele moldovenești cu brânză, cozonacul, piftia, acestea sunt preferatele mele.

Andreea Marin, vacanță în Madeira la începutul lui 2024

Andreea Marin împlinește 49 de ani: “Echilibrul de azi e prețios pentru mine”/ Exclusiv
Sursa foto: Alex Galmeanu/ Secret Nipple

Ce planuri ai pentru Revelion? Care este destinația unde ți-ai dori să ajungi în noul an?

Tot în România, tot acasă. Vă voi povesti după. Noi știm să creăm o atmosferă de neuitat și să ne bucurăm de sărbători cu adevărat. Vom ajunge în Madeira mai târziu, după sărbători, la căldurică.

Ce rezoluții ai pentru 2024?

Grijă de cei dragi, de sănătate, de oamenii buni ce sunt familia mea extinsă, dorința de pace pe acest pământ frământat. Sărbători minunate tuturor!

Andreea Marin împlinește 49 de ani: “Echilibrul de azi e prețios pentru mine”/ Exclusiv

Sursa foto: Alex Galmeanu/ Secret Nipple

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton