Andreea Marin, de urgență la spital. Vestea dată de medici: „Mă remontez când trec și prin momente mai neplăcute”

.

Andreea Marin a ajuns, în urmă cu două zile, la spital și, după o zi petrecută sub atenta supraveghere a medicilor, recunoaște că a primit vești bune. Chiar dacă are uneori parte și de momente grele, vedeta susține că încearcă nu își piardă optimismul.  

Andreea Marin mărturisește că vede întotdeauna partea plină a paharului și se gândește întotdeauna la ziua luminoasă ce vine după un moment complicat. Ca atare, postează pe rețelele de socializare o poză în care strălucește.

„La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă, pe un pat de spital? „

Deși nu spune de ce s-a temut, Andreea Marin admite că a primit vești bune de la medici. “Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin, pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi. Așa că fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi.

La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă, pe un pat de spital? Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină – menționez asta cât se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață, grație unor “jurnaliști” minunați”, mărturisește Andreea Marin, pe o rețea de socializare.

„Caut pe cât posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital”

Prezentatoarea a ținut să le mulțumească medicilor care au avut grijă de ea. Ba mai mult, spune că evită să își țină la curent urmăritorii cu momentele în care ajunge în spital, dar vorbește pentru asta doar atunci când ceilalți au ceva de învățat din asta.

“Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale, care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e adevărat că eu caut pe cât posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori și contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!”, precizează Andreea Marin.

Citeşte și: De ce a divorțat Eugenia Șerban de tatăl fiului ei și ce relații i-au marcat viața: „Am avut un iubit care a plătit foarte mulți bani ca să îmi distrugă cariera”

Citeşte și: Alina Sorescu era în corul lui Ioan Luchian Mihalea când artistul a murit. Dezvăluiri despre ultimul spectacol: „Parcă nu voia să mai plece acasă!”

Citeşte și: Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Actrița trece printr-un calvar după lupta cu cancerul

Citeşte și: Meghan Markle, deranjată că cei trei copii ai lui Kate Middleton sunt mai bine văzuți: “Trăia cu frică”

Andreea Marin a slăbit și arată spectaculos

Andreea Marin a pierdut 14 kilograme în această vară, dar nu se oprește aici. Prezentatoarea și-a organizat bine mesele și orele de sport și, deși nu are timp să meargă la sală, iar asta pentru că ar pierde minute bune în trafic, își lucrează trupul acasă. Vedeta aleargă din greu pe bandă dimineața și seara. Ba mai mult, a primit și felicitări de la fiica ei, Violeta, pentru perseverență. Andreea Marin are 49 de ani, dar cu greu îi poți da această vârstă, iar acum, după schimbările făcute, arată mai bine ca niciodată.

“Uneori, în zori de zi, înainte de a începe ziua de lucru, alteori mult după apusul soarelui, când se încheie treaba, mă aflu pe banda de alergat din mansarda @creativehubvoiceandvisibility. Aș minți să spun că-mi place nespus, prefer sporturile de echipă, nu sprintul de unul singur, dar las mofturile deoparte, pentru că timpul nu-mi permite să bat orașul aglomerat, minutele și orele îmi sunt bine drămuite.

Important e să mă simt sănătoasă la cei aproape 49 de ani ai mei, să-mi respect corpul și să-l ajut să mențină cele 14 kilograme pierdute în această vară, că tare bine-i fără ele, să fiu în formă și capabilă să am mintea ageră și creativă, și să mă bucur când îi ofer un exemplu bun fiicei mele, mi-a sunat bine să o aud spunând “ Bravo, mami!” – e ca și când aș fi câștigat o medalie”, mărturisește Andreea Marin, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton