Andreea Marin, apariție spectaculoasă într-o fustă Dolce & Gabbana pe care a mai purtat-o și în 2013. Cât valorează piesa vestimentară

.

Andreea Marin este una dintre cele mai elegante vedete din lumea mondenă românească. Cu apariţii fară cusur, prezentatoarea TV a făcut şi de data aceasta o declaraţie de stil prin purtarea unei fuste Dolce & Gabbana , pe care o are în garderoba sa de mai bine de un deceniu, la un eveniment organizat de ziua Italiei. Cât valorează piesa vestimentară?

Andreea Marin, apariție spectaculoasă într-o fustă Dolce & Gabbana pe care a mai purtat-o și în 2013

Andreea Marin se numără printre dintre cele mai iubite și elegante vedete din România. Recent, vedeta, în vârstă de 49 de ani, a avut o apariţie spectaculoasă, purtând o fustă Dolce & Gabbana care a atras atenția tuturor. Această piesă vestimentară nu este însă una nouă în garderoba sa, fiind purtată pentru prima dată la petrecerea VIVA! în 2013.

În urmă cu 11 ani, Andreea Marin a strălucit la petrecerea VIVA, unde au fost invitate numeroase vedete din showbiz-ul românesc. Evenimentul a fost unul de amploare, iar apariția sa într-o fustă Dolce & Gabbana a fost apreciată pentru eleganța și rafinamentul său. Combinată cu o cămaşă de mătase albă şi accesorii aurii statement, fusta a fost piesa centrală a ținutei sale.

Citeşte şi: Andreea Marin vrea să se oprească din slăbit. „Am pierdut 20 kg”. Imaginile cu ea în colanți s-au viralizat în online

Citeşte şi: 10 vedete din România care se luptă cu boli autoimune. Corina Dănilă: „Odată declanșată o duci toată viața”

Recent, Andreea Marin a ales să poarte din nou aceeași fustă Dolce & Gabbana la un eveniment deosebit, organizat cu ocazia Zilei Italiei la Ambasada Italiei din București. Evenimentul a fost o ocazie perfectă pentru vedetă, demonstrând că poate construi ținute remarcabile folosind piese din garderoba sa, păstrându-și în același timp stilul personal și eleganța caracteristică.

Prezentatoarea TV a mers pe aceeaşi reţetă de acum 11 ani, optând tot pentru o cămaşă albă, însă de data aceasta a ales o accesorizare mai light, renunţând la accesoriile supradimensionate.

„Abia așteptam această seară specială la ambasadă de ziua Italiei, onorată să fiu oaspete al Excelenței Sale, domnul ambasador Alfredo Maria Durante Magnoni, iar soția sa, doamna @eleonora_durantemagnoni, este o gazdă minunată ! Spiritul, frumusețea, talentul, bunul gust al Italiei, nu în ultimul bucătăria pe placul nostru și muzica bună atât de cunoscută sufletului nostru latin – toate au creionat o seară de neuitat, în care cerul cu nori și ploaia trecătoare nu au mai contat deloc! Auguri! ❤️”, a fost descrierea care a însoţit seria de imagini publicate de Andreea Marin pe Instagram-ul ei.

Cât valorează fusta Dolce & Gabbana purtată de Andreea Marin

Fusta Dolce & Gabbana, pe care Andreea Marin a ales să o poarte din nou, are o valoare impresionantă de 249 de euro. Aceasta este o piesă de lux, care reflectă gusturile rafinate ale vedetei și dorința sa de a investi în articole vestimentare de calitate, ce pot fi reinterpretate și readaptate în funcție de ocazie.

Reutilizarea unor unor piese de calitate din garderobă nu doar că este o opțiune elegantă, dar și una prietenoasă cu mediul. Prin alegerea de a purta fusta Dolce & Gabbana atât în 2013, cât și în prezent, Andreea Marin a demonstrat că moda nu trebuie să fie efemeră, ci poate fi reinterpretată și redescoperită în diverse contexte.

Detalii din intimitatea relaţiei dintre Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a găsit liniştea şi fericirea în braţele lui Adrian Brâncoveanu, bărbatul care îi este partener de mai bine de şapte ani. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit, recent, că deşi amândoi sunt destul de ancoraţi în vieţile lor profesionale, au o relaţie extrem de apropiată, bazată pe multă înţelegere şi echilibru.

Citeşte şi: Cum se înţelege Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu, după şapte ani de relaţie: „Nu e vorba doar de atracţie”

Invitată la Fresh by Unica, Andreea Marin și-a descris partenerul ca fiind „sprijinul meu, prietenul, omul căruia să poți să-i spui orice. Să nu te temi, să nu te ferești. Să ai această supapă, dacă vrei, în partenerul sau partenera de viață, că e valabil în ambele direcții. Atunci când te întorci acasă să știi că și tăcând în brațele celuilalt îți e bine. Și că asta îți dorești, să alergi de oriunde ai fi, acasă în brațele acelui om, pur și simplu.”

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton