Andreea Marin a slăbit 13 kilograme. La 49 de ani, vedeta vrea să ajungă la formele din liceu

.

Andreea Marin a slăbit și arată spectaculos, dar are și cu totul alt tonus. Vedeta a apelat la un specialist și a reușit să scape de 13 kilograme. Prezentatoarea se simte mai bine ca niciodată în noua formă și simte că a întinerit.

Andreea Marin nu se oprește, însă, aici. Ea și-a propus să ajungă la kilogramele pe care le avea în liceu și face totul ca să își atingă țelul.

Andreea Marin: „Simt că am întinerit”

 “Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară, până în acest moment, am pierdut 13 kg și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.  Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Kfetele.ro.

Citeşte și: Andreea Marin și iubitul ei, îndrăgostiți în livadă. Adrian Brâncoveanu o răsfață pe vedetă

Citeşte și: Cum își rezolvă Andreea Marin și fiica ei, Violeta, neînțelegerile: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm” / Video

Cine a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească

Prezentatoarea are 49 de ani, dar nu își arată vârsta, iar secretul ține și de felul în care se alimentează.

“Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani, însă, se ține bine bătrânica.

Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a adaugat Andreea Marin.

Citeşte și: Andreea Marin, fără machiaj la 48 de ani. Reacțiile pe care le-a stârnit în mediul online: „Ești incredibil de frumoasă”

Citeşte și: Andreea Marin, răspuns prompt după ce o persoană i-a spus că „banii și pilele” au ajutat-o pe fiica ei să obțină o bursă în America

Andreea Marin mănâncă fructe și legume din propria grădină

Andreea Marin preferă legumele și fructele din propria curte. Vedeta are o casă în Doftana, unde are pomi fructiferi, dar deține o grădină cu de toate și la vila din București.

“Roadele noastre, crescute cu apă, soare și dragoste în Grădina cu miresme, fără chimicale, cu gustul legumelor din recolta bunicii de odinioară. Avem și dovleci, ardei, vinete, ceapă, usturoi, rădăcinoase, plante aromatice, verdețuri de toate felurile, iar fructele românești (mere, caise, cireșe, vișine, căpșunele, mure) și cele exotice sunt la ele acasă la noi (lămâi, măslini, mandarine, rodie). Câte puțin din fiecare, căci nu avem o grădină mare și am improvizat soluții inedite gândite de noi ca să valorificăm orice loc în mod constructiv, dar e de ajuns pentru noi și cei dragi ce ne calcă pragul.

Am pornit de la busuiocul, pătrunjelul, ardeii și roșiile cherry plantate cu ani în urmă în ghiveci, în micul balcon de la bloc, unde stăteam înainte să am șansa de a ne muta din București aici, unde am câștigat un colț de natură, liniște și aer curat. Cu pasiune, dorință și efort, nu există nu se poate!”, spunea ea, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton