Andreea Ibacka vrea să mai joace alături de Cabral, soţul ei, într-un film: „Să îi fac tot ce nu am voie în realitate”

.

Andreea şi Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei telenovele româneşti, în 2007, iar patru ani mai târziu s-au căsătorit. Recent, actriţa a declarat că îşi doreşte să mai lucreze împreună cu soţul ei într-o producţie cinematografică şi a dezvăluit şi ce rol consideră că i s-ar potrivit partenerului său.

Andreea Ibacka vrea să mai joace alături de soţul ei într-un film

Andreea Ibacka a dezvăluit de curând că nu ar spune „nu” dacă i s-ar propune să joace alături de soţul ei, într-un film, ca pe vremuri. Cei doi au lucrat împreună pentru producţii precum „Regina” şi „Inimă de ţigan”, astfel că deja ştie cum s-ar desfăşura lucrurile între ei pe platourile de filmare.

“Da, de ce nu? În general, proiectele pe care le-am făcut împreună au ieșit mișto și au potențial! Nu ne-am mai potrivit noi în ultimii ani la priorități, program. La un moment dat cred că ar fi tare, da!”, a spus Andreea Ibacka pentru Ego.ro

Citeşte şi: Andreea Ibacka își pregătește corpul pentru vară: „Nu am ținut niciodată dietă”. La ce măsuri a recurs soția lui Cabral / Exclusiv

Citeşte şi: Andreea Ibacka, dezvăluiri despre cei doi copii. Ce învață Namiko, la doar 5 ani: „Sunt niște științe destul de noi”

Mai mult decât atât, actriţa a dezvăluit că ştie şi ce rol i s-ar potrivi lui Cabral, menţionând, într-o notă plină de umor, şi faptul că şi-ar dori să îi facă în film tot ce în realitate nu ar putea.

„Să pot să îi fac în film tot ce nu am voie în realitate, nu? Și să nu mă pedeapsească nimeni! „Domnilor producători, regizori, scenariști, puteți oricând să îi dați lui Cabral un rol de stalker al meu, ca să fie ca în viața reală!” , a mai spus vedeta pentru sursa menţionată anterior.

Secretul echilibrului din mariajul Andreei cu Cabral Ibacka

Andreea şi Cabral Ibacka şi-au unit destinele în 2011, au împreună doi copii, Namiko şi Tiago şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Actriţa de declarat că secretul echilibrului în familie este oferirea mutuală a libertăţii şi a încrederii, fiind totodată şi secretul liniştii în casă.

„A mers la niște cursuri de PR recent! (râde) Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine! (râde). În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă.”, a declarat artista pentru Ego.ro.

Citeşte şi: Cabral și Andreea Ibacka au bifat prima vacanță în doi de când sunt părinți: “Nici nu credeam că se mai poate vreodată”/ Exclusiv

Cunoscuţi de apropiaţi pentru simţul umorului bine-dezvoltat, atât Andreea, cât şi Cabral, sunt deseori chestionaţi de prieteni în legătură cu anumite replici pe care şi le dau, care în alte circumstanţe pot duce la conflicte între parteneri, însă nu se aplică şi în cazul lor.

„Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. (n.red. umorul) Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea. Inclusiv pe noi ne mai trag prietenii de mânecă și ne întreabă: ‘Nu te-ai supărat că a zis despre tine că porți pantaloni de instalator prin casă și nu ești sexy?’. Nu, nu m-am supărat! Sau: ‘El nu s-a supărat pentru că ai zis că este bătrân?’. Nu, știe și el că e bătrân!”, a mai povestit actrița pentru EGO.ro.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton