Andreea Ibacka vinde apartamentul de pe litoral. Cum arată locuința situată la malul Mării Negre

.

Andreea Ibacka (38 ani) și soțul ei, Cabral Ibacka, au decis să vândă apartamentul pe care îl dețin pe litoral, în Mamaia. Aceștia au achiziționat locuința în urmă cu câțiva ani, dar acum a devenit mult prea mică pentru familia lor acum mărită. Actrița a publicat în mediul online și câteva imagini din interiorul apartamentului, care arată ca unul care te duce imediat cu gândul la o vacanță exotică.

Andreea Ibacka vinde apartamentul de la mare

Andreea și Cabral Ibacka au decis că este timpul să vândă apartamentul pe care îl dețin pe litoralul românesc, achiziționat în urmă cu câțiva ani. Actrița spune că a petrecut multe clipe frumoase în acel apartament din stațiunea Mamaia Nord pe care îl vinde complet mobilat și utilat.

„În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de la malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o. Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță. O investiție bună sau un cămin atât de primitor încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine”, a scris Andreea Ibacka pe pagina sa de Facebook.

Potrivit actriței, apartamentul este localizat în apropierea mai multor restaurante, spații comerciale și atracții pentru copii.

Citește și: Reacţia lui Cabral, după ce a fost prins de soţia lui că îi citea mesajele din telefon. Andreea Ibacka: „Nu poţi să recunoşti aşa ceva”

Citește și: Cum a amenajat Andreea Ibacka apartamentul părinților ei: „Am vrut ceva deschis la culoare”

„Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit”, a precizat Andreea Ibacka.

Actrița a explicat că apartamentul este format dintr-un living și o bucătărie deschisă, un dormitor, o baie, hol, terasă cu vedere la mare, acestea întinzându-se pe o suprafață de 60 mp utili.

„Capacitate de cazare: 4 persoane. Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift”, a notat Andreea Ibacka.

Cum se menține în formă soția lui Cabral

Andreea Ibacka a trecut prin două sarcini, însă acestea nu și-au pus amprenta asupra trupului ei. Actrița, în vârstă de 38 de ani, arată la fel de bine ca la începutul carierei sale. Într-un interviu acordat Unica.ro, aceasta a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, explicând că nu a ținut niciodată dietă.

„Merg și la sală, dar nu pot să spun că rup sala în două. E foarte aproape de casa mea și atunci nu că aș fi eu foarte ambițioasă pe partea asta, dar mi-a fost la îndemână și am început să merg. Nu am o frecvență absolută, diminețile, după ce las copiii la grădiniță, acela mi se pare cel mai bun moment al zilei. Este și mult mai liberă sala, sunt și eu plină de energie, cumva când plec de acolo, simt că pot să mut munții din loc și mă încarcă foarte bine pentru întreaga zi”, a afirmat soția lui Cabral Ibacka.

Citește și: Anda Adam, rochie de 20 kilograme la nunta cu Yosif Mohaci. Artista a ales aranjamente florale de 50.000 euro

Citește și: Ce consumă în fiecare dimineață Andreea Mantea pentru a-și menține silueta de invidiat. „Mie mi se pare normal!”

Actrița a mărturisit că duce un stil de viață sănătos și a moștenit și genele mamei sale.

„Eu nu țin o dietă, nu am ținut niciodată, dar cred că am un echilibru. Mănânc de toate, dar nu mănânc foarte mult, Probabil că oricum nu am un stomac foarte mare. Eu și atunci când zic: mamă, rup, nu mănânc mult. Într-adevăr mama mea până la 50 de ani cu siguranță era la fel de slabă ca mine, deci arderile sunt puternice”, a completat Andreea Ibacka.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată apartamentul din Mamaia Nord pe care Andreea și Cabral Ibacka au decis să îl vândă

Vezi pe Libertatea subiectele la matematica Bacalaureat 2024 si subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreste pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică Bacalaureat 2024

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton