Andreea Ibacka, primele declarații după ce a fost suspectă de cancer la sân. Soția lui Cabral, mărturii cutremurătoare: „M-am și operat”

.

Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân. Soția lui Cabral a dezvăluit că, în urmă cu câțiva ani, a trecut prin cel mai greu moment din viața ei.

Andreea Ibacka a trecut prin momente critice în urmă cu câțiva ani. Soția lui Cabral a suferit o intervenție chirurgicală, după ce a fost suspectă de cancer mamar. Din fericire, biopsia i-a infirmat temerile.

Andreea Ibacka, suspectă de cancer mamar: „Cel mai greu a fost să le dau vestea părinților”

Frumoasa actrița a povestit că a fost suspectă de cancer mamar și că nu a știut cum să gestioneze situația. Cel mai greu, spune Andreea Ibacka, a fost să le dea părinților teribila veste.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine. Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu”., a spus Andreea Ibacka pentru cei de la Fanatik.

„Biopsia a infirmat temerile”

În ciuda veștii teribile, Andreea Ibacka este o norocoasă. În momentul în care a primit rezultatul biopsiei, actrița a putut răsufla liniștită deoarece medicii i-au infirmat temerile.

„Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a mai spus actrița.

Ce regrete are Andreea Ibacka

Actrița a mai povestit celor de la Fanatik că îi pare tare rău pentru faptul că nu a petrecut mai mult timp alături de bunicii săi, mai ales în perioada în care aceștia erau în putere și ar fi putut călători împreună.

Cum se menține în formă Andreea

Iar dacă vă întrebați cum se menține în formă frumoasa actriță, fiul său este cel care o ține în priză, dar și metabolisul cu care a fost înzestrată de la mama natură.

„În mare măsură e meritul metabolismului meu. Altfel, programul și responsabilitățile nu-mi permit să stau locului, sunt tot timpul în mișcare. Chiar și noaptea, mai dansez cu fii-miu în brațe în speranța să-l readorm. Stânga unu, dreapta doi, dormi Tiago pe la noi, măi, șaidililililida! Nici excese nu prea fac, cred că tot din pricina programului ajung să țin fără să-mi propun fasting câte 12 – 16 ore.”, a mai spus actrița.

Andreea Ibacka se poate numi o femeie împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cabral de mai bine de 11 ani, alături de care are doi copii, o fiică, Namiko și un fiu pe nume Tiago. Pe plan profesional, actrița este angrenată în diferite proiecte de televiziune. Recent, ea a apărut în telenovela „Adela”, de la Antena 1.

Cancerul la sân – care sunt simptomele

Cancerul este una dintre principalele cauze de deces la nivel mondial în acest moment. Potrivit OMS, numai în 2022, au murit aproximativ 685.000 de femei din cauza cancerului la sân. Atunci când vorbim despre cancerul la sân, este deosebit de importantă cunoașterea semnelor și a simptomelor care să orienteze femeile și să le determine să se prezinte la un examen de specialitate cât mai rapid, în timp util, înainte de extinderea bolii, crescând astfel considerabil șansele de vindecare.

Sursa Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton