Andreea Esca, imagine emoționantă din copilărie. Ce au observat fanii vedetei

.

Andreea Esca (52 ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Una din cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din România și-a creat și o comunitate frumoasă pe rețelele de socializare, unde obișnuiește să împărtășească momente importante din viața ei. Acum, jurnalista a distribuit o fotografie din copilărie, în care se află alături de mătușa și verișorul ei. Iar fanii ei au observat imediat un detaliu emoționant.

Andreea Esca, imagine de colecție din copilărie

Andreea Esca a avut parte de o copilărie frumoasă, astfel că nu este de mirare că revine cu gândul la acele vremuri de fiecare dată când are ocazia. Jurnalista de la Pro TV a distribuit acum în mediul online o fotografie realizată pe când era doar o copilă, în care apar și vărul ei, precum și mătușa sa. Sărbătorind Sfântul Dumitru alături de cei dragi, știrista și-a amintit de bunicul ei care purta numele Sfântului prăznuit pe 26 și 27 octombrie.

„O altă duminică! În curte la un Dumitru. La bunicul. Cu sora tatălui meu și cu verișorul Horațiu”, a scris Andreea Esca în mesajul care a însoțit imaginea pe Instagram.

În fotografie Andreea Esca apare tunsă scurt și purtând o rochiță veselă, cu print și guler, iar zâmbetul îi era și atunci întipărit pe chip.

Fanii vedetei au observat imediat asemănarea dintre Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram.

„Alexia bucată ruptă din tine”, a scris un internaut.

„Același zâmbet și astăzi….la fel Alexia”, a comentat altcineva.

Citește și: Andreea Esca, imagini nemaivăzute cu Alexia și Aris Eram: „Am dat peste niște albume bombă”. Cum arătau copiii vedetei Pro TV în copilărie

Citește și: Andreea Esca, apariție rară în costum de baie. „Cam așa!” La 52 de ani, jurnalista și-a etalat silueta pe plajă

Jurnalista, dezvăluiri despre copilăria sa

În urmă cu câteva luni Andreea Esca a surprins pe toată lumea când a vorbit deschis despre copilăria ei, pe rețelele de socializare. Aceasta a oferit atunci detalii neștiute despre perioada în care mama ei o lua cu ea la spital atunci când era de gardă.

„Tata era în București, deci acasă, doar o zi pe săptămână (că sâmbăta nu era liberă) deoarece lucra la Cernavodă. Așadar, mama era singură cu mine aproape tot timpul. Iar când făcea „de gardă”, fiind asistentă medicală de sală de operații la Institutul Oncologic Fundeni, pentru că stăteam foarte aproape de spital, avea voie să doarmă acasă și dacă apărea o urgență, o sunau (pe fix). Asta mi-am amintit. Mama, care venea și mă trezea, brusc, la orice oră din noapte: „Andreea, e urgență!” Că doar nu mă putea lăsa singură în apartament, noaptea, la vârsta aia. În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mașină. Câteodată luam și cățelul, ca să nu rămână singur, să latre, și să deranjeze vecinii”, a povestit Andreea Esca în mediu online.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Selena din trupa Candy, la 18 ani de când a renunțat la muzică / Galerie foto

Citește și: Ce pensie are Mihaela Tatu, după o viață de muncă: „Ți-ai plăti o chirie”. Vedeta s-a retras din televiziune și s-a reprofilat

Jurnalista a explicat că aceste momente trăite în copilărie și-au pus amprenta asupra ei și a persoanei care a devenit.

„Forja mama Dacia roșie ca focul, pe nume Muțica, asta după ce dădea drumul la casetofonul pe baterii, de pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații. Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram ca într-un film de acțiune. Și mi se părea și extraordinar de interesant să văd operații pe viu… Atunci nu realizam că poate era ciudat ce trăiam, așa eram noi… Acum însă, înțeleg de ce toată viața mi-a plăcut adrenalina. De ce mă îmbrac în 5 minute, și de ce aș pleca oricând, oriunde, cu entuziasm, fără să clipesc. Dar, și de ce mă plictisesc lucrurile „prea normale”… Înainte să intru în jurnal, în fiecare seară, ador în sinea mea, ceea ce ar putea suna ca o amenințare pentru mulți! Regizorul de platou, care intră în cabina de machiaj, puțin agitat, și zice: „Andreea, 5 minute!” sau „Andreea, 3!” Mulțumesc, Mama, că m-ai pregătit, de mică, pentru emisie!”, a mai spus Andreea Esca. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Esca

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton