Andreea Esca, Andreea Raicu și Dana Rogoz, vedetele serii pe covorul roșu al TIFF 2023

.

Transilvania International Film Festial (TIFF) s-a desfășurat zilele acestea la Cluj-Napoca și câteva dintre cele mai mari vedete autohtone au făcut furori pe covorul roșu.

TIFF este cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România, astfel că, atât actorii, cât și celebritățile se pregătesc din timp pentru acest eveniment important. Pentru această seară în care au fost premiate mai multe pelicule, vedetele au vrut să arate perfect și au reușit pentru că au captat privirile încă din prima clipă în care au călcat pe covorul roșu.

Andreea Esca și Dana Rogoz, superbe pe covorul roșu al TIFF

Andreea Esca, Dana Rogoz și Andreea Raicu s-au numărat printre vedetele care au nu putut spune nu invitației la ediția din acest an a TIFF.

Andreea Esca a ales să poarte la acest eveniment o rochie roz semnată mmarquise, cu detaliu în talie și despicătură pe picior. Jurnalista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale cu toc și o pereche de cercei lungi.

Nici Andreea Raicu nu a putut trece neobservată. Fosta prezentatoare de televiziune a optat pentru o rochie roșie, cu corset și detalii în formă de trandafiri în zona pieptului, creată de Cristina Săvulescu. Vedeta a ales drept accesorii o poșetă în aceeași nuanță cu rochia și un colier cu perle.

Dana Rogoz a fost și ea o adevărată lady in red la TIFF 2023. Actrița a călcat pe covorul roșu într-o rochie roșie cu mâneci de plasă. Dana și-a prins părul la spate și și-a completat ținuta cu o pereche de sandale cu toc.

Citește și: Cristina Spătar a primit un cadou impresionant de 2 milioane de euro de la soțul ei: „Soția mea merită totul”

Citește și: Horia Brenciu, accident pe scenă: „N-am crezut când am căzut” / Video

Amalia Enache a fost și ea îndelung apreciată pentru apariția sa la TIFF. Îmbrăcată într-o creație Anaide de culoare bleumarin, prezentatoarea știrilor de la PRO TV a strălucit la propriu.

„Am văzut filme excelente, am vorbit mult, am dansat și mai mult cu prietenii, iar acum a venit timpul pentru gala de închidere TIFF România”, a scris Amalia Enache pe rețelele de socializare.

Geanina Corondan, apariție surpriză

Geanina Corondan a fost o adevărată surpriză a covorului roșu de la TIFF. Actrița, care în ultima vreme s-a ținut departe de luminile reflectoarelor, a participat la cea mai nouă ediție a Festivalului de Film din Cluj.

Îmbrăcată în pantaloni negri și cu un palton negru cu motive pe spate, Geanina a făcut senzație. Aceasta a ales să își lase liber părul vesel colorat.

Citește și: Tatăl Andreei Bălan, despre noul iubit al artistei, Victor Cornea: „Nu-l cunosc. Nu mi l-a prezentat!”

Citește și: Loredana Groza, apariție sexy pe străzile din Londra. Unde au mers artista și fiica ei, Elena Boncea / Video

Alte persoane care au surprins cu apariția lor la celebrul festival au fost Mircea Geoană și soția acestuia, Mihaela Geoană.

Printre vedetele care au mai participat la TIFF 2023 se mai numără Olimpia Melinte, Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern și James Rush.

Nici Pavel Bartoș nu a lipsit de la festivalul din acest an care s-a desfășurat la Cluj. Simpaticul actor a purat un costum albastru, o cămașă albă și o pereche de pantofi sport albi.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la TIFF 2023

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton