Andreea Esca, analizată vestimentar de Ovidiu Buta: „A știut dintotdeauna ce i se potrivește”

.

Stilistul Ovidiu Buta a analizat-o din punct de vedere vestimentar pe Andreea Esca. Celebrul stilist a precizat că vedeta se îmbrăcată foarte bine, potrivit siluetei pe care o are.

Andreea Esca, analizată vestimentar de Ovidiu Buta

Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai longevive și apreciate prezentatoare de știri din România. De fiecare dată când apare în fața micillor ecrane, aceasta poartă haine elegante, precum și sacouri viu colorate, obișnuindu-și fanii cu stilul ei inconfundabil.

Însă, atunci când este în timpul ei liber, vedeta optează pentru ținute lejere, precum tricouri și bluze cu fuste vaporoase sau pantaloni.

Stilistul Ovidiu Buta a analizat acum stilul Andreei Esca, pe care a lăudat-o, precizând că aceasta „niciodată nu a dat greș”.

Citește și: Cum arată Andreea Esca fără machiaj, la 51 ani. Reacțiile fanilor: „Tu nu îmbătrânești” / Foto

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în copilărie. Imagini pe care știrista Pro TV nu le-a mai făcut publice: „Eram cu râsul, și când eram băiețel”

„Andreea Esca a fost una dintre femeile norocoase, care a știut dintotdeauna ce i se potrivește, ca și culori, ca și croi. Și atunci, viața ei a fost foarte ușoară. În definitiv, despre asta-i vorba, să-ți fie ușor în viață cu hainele tale. Iar ea a știut «ăsta este stilul meu».”, a afirmat Ovidiu Buta pentru Cancan.

„Dacă vrei să fim mai în subiect, are o siluetă tip clepsidră, ceea ce înseamnă că totdeauna își va sublinia talia. Ca și paletă cromatică, niciodată n-a dat greș! Deci o femeie norocoasă, o femeie fericită, o femeie liniștită”, a mai spus stilistul.

Ovidiu Buta, despre tendințele acestui sezon

În ceea ce privește acest sezon, Ovidiu Buta spune că se așteaptă să fie o primăvară „dramatică”, în care oamenii nu vor mai fi atenți la felul în care se îmbracă, ci la efectul pe care îl vor produce celorlalți.

„O să fie o primăvară interesantă, extrem de dramatică, ceea ce ne dă voie să fim personaje, adică fiecare poate să fie un personaj. Nu mai suntem foarte atenți la cum ne îmbrăcăm, ci mai degrabă la efectul pe care vrem să îl producem celorlalți”, a explicat stilistul, care a făcut echipă cu Joaquin Bonilla la America Express.

Citește și: David Guetta a devenit tată la 56 de ani. Ce nume neobișnuit a ales pentru fiul său și al actriței Jessica Ledon

Citește și: Laura Cosoi și soțul, în așteptarea celui de-al patrulea copil: “Mâna mea dreaptă este Cosmin”. Care dintre fiice îi calcă pe urme / Exclusiv

Cât despre noul sezon Asia Express, acesta a spus: „Întotdeauna câștigă cuplul la care nu te aștepți”.

Stilistul a vorbit și despre cuplurile sezonului trecut, ultimul de America Express, spunân că cei doi copii ai Andreei Esca l-au impresionat: „Alexia mi-a plăcut foarte mult. Ea și fratele au fost unul dintre cuplurile mele preferate, după Giulia și soț”.

„În general, când te uiți la un asemenea show, acolo vezi cu adevărat caracterul unor oameni. Ai niște surprize plăcute și neplăcute. Iar ediția trecută a avut două surprize neplăcute. Mă refer la cuplul Cleopatra – Edward și cuplul de comedieni. Iar Giulia a fost un fel de liniște frumoasă în tot acest show. E frumos să vezi cupluri funcționale în viață”, a precizat Ovidiu Buta.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Esca

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton