Andreea Esca a împodobit bradul cu soțul și copiii, Alexia și Aris: „Am ales să facem globurile într-un mic atelier de ceramică”

.

Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun alături de soțul ei, Alexandre Eram, și de copiii lor, Alexia și Aris. Momentul a fost filmat și postat pe rețelele sociale. În fiecare an, familia Eram împodobește bradul altfel. Anul acesta, decorațiunile au fost realizate într-un mic atelier de ceramică din București.

Urmăritorii jurnalistei au avut doar cuvinte de laudă la adresa momentului frumos pe care l-a împărtășit. Totodată, aceștia au apreciat originalitatea decorațiunilor din brad. În descrierea postării, Andreea Esca a precizat că, în fiecare an, ea, soțul și copiii ei supun la vot stilul în care vor decora bradul de Crăciun.

Andreea Esca, soțul ei și copiii lor au împodobit bradul de Crăciun

Andreea Esca și Alexandre Eram au optat pentru un brad natural, decorat în nuanțe de alb și roșu. Decorațiunile ceramice rotunde au fost pictate de una dintre prietenele familiei. Pe fiecare a fost desenată o inimă roșie. Bradul a mai fost împodobit cu globulețe roșii, în formă de acadea, o stea roșie în vârf și o instalație cu lumină albă caldă.

„E acel moment din an când împodobim bradul! Căutăm să-l facem diferit de fiecare dată, ne dăm cu părerea, votăm și decidem. Pentru acest Crăciun va fi roșu cu alb și desigur cu ceva realizat în România. Am ales să facem globurile într-un mic atelier de ceramică din București și să fie pictate apoi de prietena noastră”, a scris Andreea Esca în mediul online.

Urmăritorii prezentatoarei știrilor Pro TV nu au apreciat doar bradul, ci și faptul că a fost împodobit în familie. „Foarte frumos și mai frumos este faptul că îl împodobiți toți patru”; „Superb brad!”; „Frumos bradul. Și original”; „Minunați voi, la fel și bradul!”; „A ieșit genial”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Citește și: Ce origini are Alexia Eram și de ce refuză să preia afacerile familiei. „Tata s-a născut în Michigan, Detroit”

Citește și: Alexia Eram, făcută să plângă în hohote de Mario Fresh. Ce scrisoare i-a trimis la America Express

Cum i-a crescut Andreea Esca pe Alexia și Aris : „A vrut să ne învețe cât de greu este să câștigi bani”

Alexia Eram este creator de conținut online de la vârsta de 19 ani și se întreține singură din anul II de facultate. De mai mulți ani, Aris, care este pasionat de business, vinde cafea la festivalul de shopping Half is Free din București și Cluj Napoca. La rândul ei, până să devină creator de conținut online, Alexia a avut mai multe joburi. Unul a fost de gazdă a unei emisiuni pentru copii și altul într-o cafenea din București.

„În copilăria noastră, mama tot timpul a vrut să ne învețe cum se câștigă banii, cât de greu este să câștigi bani. Tot timpul ne-a pus să facem lucruri de genul. De exemplu eu am lucrat o lună de zile la o cafenea din București. În weekend-uri, pentru că eram la școală, lucram part-time, 4 ore pe zi. Aveam un salariu pe oră. Stăteam acolo până făceam 80 de lei și tips, dacă aveam. Trebuia să interacționez cu oamenii. Mi se pare că e o experiență foarte bună, mai ales pentru un copil, să învețe ce înseamnă să muncești”, a povestit Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”.

Alexia și Aris Eram au urmat același liceu, Liceul Francez Anna de Noailles din București. În 2022, Alexia a absolvit University for the Creative Arts din Anglia, cu specializare în Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei. Din 2021, Aris este student la o facultate de business din Barcelona, Spania. Aris studiază online.

Foto: Instagram/Andreea Esca

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton