Andreea Esca a împlinit 51 de ani! Ce cadou a primit de la soț: „Dovada că Instagramul folosește la ceva”

.

Andreea Esca a împlinit 51 de ani! 🎂 Prezentatoarea știrilor Pro TV și soțul ei, Alexandre Eram, se află în prezent în vacanță în Veneția, Italia. În afara acestei escapade romantice, Andreea Esca a mai primit un cadou special de la soț, un accesoriu pe care îi spusese anterior că și-l dorește.

Andreea Esca își sărbătorește aniversarea de 51 de ani departe de casă, într-o destinație de poveste, Veneția, cu o istorie și arhitectură aparte. În dimineața zilei sale de naștere, Andreea a făcut o oprire la o biserică. La Insta Story, pe filmarea cu lăcașul sfânt, jurnalista a scris: „La muți ani mie! 🙏❤️”.

Andreea Esca a împlinit 51 de ani! Ce cadou a primit de la soț: „Dovada că Instagramul folosește la ceva”

Tot pe Instagram, dar de această dată în feed, prezentatoarea TV a publicat trei fotografii la piscină, într-un costum de baie roșu. „Încă un an în superbul «parc de distracții», care se numește… VIAȚĂ! Le mulțumesc celor care își iau bilet lângă mine, ca să ne bucurăm împreună de spectacol!”. Postarea are peste 4.000 de aprecieri și peste 200 de comentarii în doar 2 ore de la publicare.

Citește și: Fiica lui Mircea Goană, Ana Maria, a avut o nuntă ca-n povești. Cum a apărut Andreea Esca la petrecere

Ulterior, Andreea Esca le-a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram ce cadou a primit de la soțul ei, Alexandre Eram. Bărbatul i-a oferit o pereche de cercei Jacquemus. Bijuteriile sunt o replică exactă a două cireșe și valorează 280 de euro, respectiv aproape 1.400 de lei.

Citește și: Andreea Esca, Andreea Raicu și Dana Rogoz, vedetele serii pe covorul roșu al TIFF 2023

Cu ceva timp în urmă, Andreea Esca publicase la Insta Story perechea de cercei alături de mesajul: „Ziua mea este pe 29 august! Atât!”. Azi a postat și imaginea cu cerceii, alături de mesajul: „Dovada că Instagramul folosește la ceva”. Următoarea fotografie a fost cu ea purtând bijuteriile.

Andreea Esca: „Sunt convinsă că mă simt bine în pielea mea pentru că am avut norocul de a iubi și de a fi iubită”

Andreea Esca a avut mai multe emoții înainte de a împlini 40 de ani decât înaintea aniversării de 50. „Am zile în care mă panichez și mi se pare că s-a terminat viața adevărată și am multe alte zile în care habar n-am câți ani fac și oricum nu mi se pare că asta ar avea vreo importanță”, scria pe Facebook în 2012.

Aniversarea de 50 de ani a privit-o cu totul diferit. „Fiecare om are un motor în viață. În ceea mă privește, sunt convinsă că mă simt bine în pielea mea pentru că am avut norocul de a iubi și de a fi iubită. Și atunci nu mai contează că ai 20, 30, 40, 105. Dacă sunt capabilă să primesc și să ofer iubire… sunt bine!”, declara Andreea Esca anul trecut, pentru A List Magazine.

Citește și: Andreea Esca a explicat de ce nu se pensează niciodată. „Nu a fost nimeni în stare să mă convingă!”

Citește și: Cum a apărut îmbrăcată Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. „Let’s party!” Vedeta a trecut pe la spital înainte

În același interviu mărturisea că o deranjează ridurile, că și-ar dori să nu le mai aibă și că nu refuză ajutorul procedurilor estetice, atâta timp cât nu prezintă riscul de a nu mai fi ea. „Am încercat să-mi fac niște botox la ochi, la un moment dat. Toată lumea îmi spunea că arăt minunat, dar eu când mă uitam în oglindă, parcă nu era zâmbetul meu. Prefer, așadar, niște riduri la coada ochilor decât să am altă expresie. Nu mă deranjează botoxul la frunte, fac mezoterapie, care mă ajută foarte mult, tratamente cosmetice, etc. Deci îmi pasă”, a mai spus atunci, pentru sursa citată.

Andreea Esca este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Alexia Margot și Aris Melkior. Alexia i-a urat mamei sale la mulți ani în mediul online. „Te iubesc! La mulți ani celei mai bune mame! Cea mai perfecționistă, muncitoare, amuzantă, iubitoare și plină de viață!”, a scris Alexia Eram la Insta Story.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton