Andreea Bostănică, despre relația cu Jador și operații estetice: „Am 18 ani”

.

Andreea Bostănică, supranumită „Regina TikTok-ului”, care are peste 5,4 milioane de urmăritori pe TikTok și peste 1 milion pe Instagram, a spus dacă are sau nu operații estetice, dar și ce relație are, de fapt, cu Jador.

Andreea Bostănică și-a început cariera online în anul 2017, la doar 13 ani, pe YouTube, unde are acum o comunitate de peste 721.000 de subscriberi. Comunitatea ei online a crescut considerabil în perioada pandemiei, pe TikTok. De-a lungul carierei sale, despre Andreea Bostănică s-a speculat că ar avea operații estetice, dar și că ar forma un cuplu cu Jador sau cu diverși alți colegi de breaslă.

Andreea Bostănică nu are operații estetice. „Mai folosesc și eu filtre cum folosește toată lumea”

Într-un interviu recent, Andreea Bostănică a clarificat zvonurile potrivit cărora ar avea operații estetice. Născută în Chișinău, Andreea Bostănică a fost crescută de o mamă singură și spune că de la 13 se întreține singură.

„Am 18 ani și, în primul rând, cred că m-ar omorî mama dacă i-aș spune că vreau vreo operație estetică. Nu știu de ce lumea spune că am operații estetice, pentru că nu am nasul de Barbie, nu am ochii de chinezoaică. Nu știu de ce se speculează. Mai folosesc și eu filtre cum folosește toată lumea, mai fac machiaje, dar nu am nicio operație estetică. Singura chestie e un semn pe care îl am pe frunte, pe care l-am obținut când aveam doi ani. Am fost lovită de un leagăn de fier de o fetiță din greșeală și am fost cusută”, a declarat Andreea Bostănică, pentru WOWnews.

Citește și: Andreea Bostănică, supranumită „Regina TikTok-ului”, despre notele mici de la BAC: „Nu m-au încurcat să-mi iau trei apartamente și un penthouse”

Citește și: Cum faci bani pe TikTok în România

Ce relație au Andreea Bostănică și Jador. „Prieteni e mult spus”

Despre Andreea Bostănică s-a speculat și că ar forma un cuplu cu Jador, lucru pe care l-a negat. „Eu și Jador suntem prieteni. Prieteni e mult spus, eu consider prieten oamenii cu care te vezi zi de zi, țineți legătura. Suntem cunoscuți, ne-am întâlnit la foarte multe evenimente. A fost și la ziua mea de naștere, pentru cei care urmăresc vlogurile mele, dar cam atât”, a explicat Andreea Bostănică, pentru sursa citată.

Similar, s-a zvonit și că ar forma cupluri cu vlogerii Ceanu și Antonio Pican, însă Andreea a explicat că relația dintre ei este strict profesională.

„Cu Antonio, pe lângă că am făcut și vloguri, am lansat și o piesă împreună, «Ratata», care a prins foarte bine la public. El a venit cu ideea asta. I s-a părut că sunt potrivită pentru piesă. Am avut o relație profesională”, a mai declarat Andreea Bostănică.

Citește și: INTERVIU. Tot ce trebuie să știi despre TikTok de la Paula Kornaszewska, Head of Operations în Europa Centrală și de Est

Citește și: Trend alert. Cum recreezi „Clean Girl Make-Up” și „Latte Make-Up” de pe TikTok. Sfaturi de la make-up artist / Exclusiv

Andreea Bostănică deține patru imobile

Vara aceasta, după ce a dat Bacalaureatul, Andreea Bostănică s-a mutat în București. Din banii câștigați din online, Andreea a declarat că și-a cumpărat trei apartamente și un penthouse în Chișinău și „primul apartament în cea mai bună zonă din București”.

Andreea Bostănică s-a lansat în muzică în august 2021, cu piesa „Diamantele”. În prezent, melodia are peste 4,2 milioane de vizualizări. În mai 2023, artista a lansat o nouă piesă, „Obsesie”, foarte apreciată de fanii ei.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton