Andreea Berecleanu, surprinsă de fiica sa, Eva. Ce gest emoționant a făcut pentru mama ei: „Știu mereu că este de la ea”

.

Andreea Berecleanu (49 ani) este mama a doi copii, Eva și Petru, din căsnicia cu Andrei Zaharia. După divorț, cei doi au rămas în grija jurnalistei, între ei formându-se o legătură strânsă. Acum, prezentatoarea știrilor a dezvăluit că fata ei obișnuiește să o surprindă prin cel mai frumos și emoționant gest.

Andreea Berecleanu, surprinsă de fata ei, Eva

Eva Zaharescu are 22 de ani și studiază în Marea Britanie, însă legătura cu mama ei, Andreea Berecleanu, este de neclintit. Între cele două există o relație specială, iar acest lucru se vede și din imaginile distribuite de cele două pe rețelele de socializare. Mai mult, jurnalista le-a dezvăluit fanilor ei din mediul online că fiica sa obișnuiește să o surprindă cu un gest emoționant, de fiecare dată când are ocazia.

„De când e mică, chiar foarte mică, are un obicei. Să-mi lase un trandafir pe unde știe că trec. Pe pat în dormitor, în mașină, în baie, în dressing, doar să-mi apară în cale. Și știu mereu că este de la ea, de la Eva mea”, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

Cele două au participat împreună la un eveniment în weekend, unde atât mama cât și fiica au arătat spectaculos. Jurnalista a optat pentru o ținută formată dintr-un top negru și o fustă lungă, albă, în timp ce Eva a ales o rochie mini neagră, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale albe.

Citește și: Andreea Berecleanu, adevărul despre operațiile estetice: „E evident că nu există nicio schimbare” / Video

Citește și: Andreea Berecleanu, uimită de atitudinea unui ospătar: „Nu e de mirare, suntem în Franța, umor să fie”

Cum o descrie jurnalista pe fiica sa

Anul trecut, Andreea Berecleanu a profitat de ziua de naștere a fiice sale pentru a-i face o frumoasă descriere pe rețelele de socializare. Aceasta a spus atunci despre Eva că este o persoană „frumoasă”, dar și „sensibilă” și „puternică”.

„Este tulburător de frumoasă, dar și tulburător de sensibilă și de puternică! Așa un amestec de calități s-au adunat în fetița mea, că mă și gândesc mereu, ca parinte, cât de norocoasă sunt! Eva, la cei 22 de ani împliniți astăzi, este femeia, soția, mama ce va deveni în viitor, cu toată încărcătura de emoții pe care este capabilă să o transmită celor care o vor însoți în această viață. Un om grijuliu și cald, jucăuș și ferm, pasional și adevărat, drept, vulnerabil, imperfect în frumusețea personalității ei”, a scris atunci jurnalista în mediul online.

Citește și: Cum arată Oana Roman în realitate, fără filtre, botox și machiaj. „48 de ani și 5 luni. Nici fond de ten măcar!”

Citește și: Gina Pistol, strălucitoare într-o ținută de 450 lei, la filmările MasterChef. Look-ul cu care a atras toate privirile

Cum Eva studiază în Marea Britanie, aceasta se vede rar cu familia ei, care a rămas în România. Andreea Berecleanu a vorbit la un moment dat despre această distanță care le separă și a recunoscut că îi duce dorul tinerei.

„De câțiva ani, Eva, fiica mea, e mai mult plecată din țară. Să studieze. Chiar dacă vorbim de multe ori pe zi, atingerea ne lipsește. Nu știu dacă mi-am alintat copiii, dar știu sigur că suntem dependenți, atât Eva și Petru, cât și eu, de gesturile de afecțiune. Așa suntem noi și nimic nu a schimbat asta de când erau bebeluși și până în zilele noastre”, a afirmat ea.

În timp ce Andreea Berecleanu și-a refăcut viața alături de medicul Constantin Stan, Andrei Zaharescu s-a însurat și el cu o femeie mai tânără cu 20 de ani, cu care locuiește acum în Africa de Sud. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 9 ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva Zaharescu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton