Andreea Berecleanu și Constantin Stan, romantici în Italia. Ce a sedus-o pe vedetă / Foto

.

După ce a petrecut momente de vis alături de soțul ei în Spania, Andreea Berecleanu s-a aventurat cu Constantin Stan în Italia. Vedeta a postat mai multe imagini din vacanța bifată.

Știrista de la Prima TV se declară cucerită de peisajele de vis întâlnite aici și de hotelul care i-a găzduit.

„Câtă liniște și bucurie îmi aduc aceste imagini”

 “Un weekend în Italia, Gardone Riviera și Salo. Câtă liniște și bucurie îmi aduc aceste imagini, copaci și arbori până la cer, hotel de început de secol, fără aer condiționat în cameră, ci doar ventilație, la nevoie. Ziduri groase, cer senin, mobilier din fier forjat, sala de congrese cu vitralii, uși din lemn sculptat, cafele bune, lungolago…”, scrie Andreea Berecleanu pe o rețea de socializare.

Vedeta adoră să surprindă viața în imagini și să se lase inspirată de tot ce o emoționează. În acest mod a reușit să facă din fotografie o mare pasiune.

„Viața în imagini, exact așa cum le surprinde ochiul celui/celei care fotografiază, în proporție covârșitoare fiind chiar eu. Sigur că este un unghi subiectiv dar va asigur că sunt atrasă mereu de ce mă inspiră, emoționează sau îmi aduce bucurie”, mai spune ea.

„El a creat această amintire doar pentru că știa cât de multe sentimente exprimau”

Pasionat de fotografie este, însă și partenerul ei de viață, Constantin Stan, care reușește să o surprindă ca nimeni altul.

„Nu știu de unde îmi vin într-un mod inepuizabil. Gândurile. Emoțiile. Să nu credeți că această ipostază era pentru ochii vreunui fotograf. Nu! Era o stare imortalizată spontan de soțul meu, fără ca eu să știu. El a creat această amintire doar pentru că știa cât de multe sentimente exprimau acele mâini împreunate în față Universului. Să aveți zile liniștite, suflet bun, iertare”, mai spune Berecleanu.

Citeşte și: Andreea Berecleanu, surprinsă de soț în Spania. Detaliul care i-a atras atenția

Citeşte și: Andreea Berecleanu a mers la Londra să întâlnească un artist celebru: „Am plâns”

Andreea Berecleanu:“Mie îmi place mâncarea, dar să fie simplă, mediteraneeană”

La 47 de ani, Andreea Berecleanu afișează o siluetă impecabilă. Chiar dacă recunoaște că în vacanță se lasă ademenită de gastronomia locală, regulile pe care le respectă în majoritatea timpului o ajută să fie mereu în formă.

“Mie îmi place mâncarea, dar să fie simplă, mediteraneeană. Evit sosurile, mă refer la cele îngroșate cu rântaș din mâncarea românească. Aș putea să am un prânz cu bucurie dacă aș înmuia o bucățică de baghetă cu puțin ulei de măsline. Iar dacă sunt în vacanță în locuri exotice, pot face excepție. Pentru că îmi doresc să descopăr cultura unei țări inclusiv prin gastronomie.

Apoi, vinul… aici e o poveste. Căci, pâinea și vinul sunt coordonatele ritualului inițial. Pâinea care s-a transformat în corpul lui Iisus și vinul în sângele lui. Vinul reprezintă echilibrul perfect între natura umană și produsele pământului”, spunea vedeta pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Cum arăta Andreea Berecleanu la începutul carierei sale: „Știu cât am fost de privilegiată”

Citeşte și: INTERVIU. Andreea Berecleanu ne-a spus care este secretul pielii sale lipsite de imperfecțiuni

Andreea Berecleanu, despre Constantin Stan: „Într-un moment care a ținut, bineînțeles, numai de destin, sufletele noastre s-au legat”

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au descoperit treptat, iar la un moment dat destinul i-a adus împreună.

„Auzisem de Constantin, dar nu ne știam foarte bine. Ne-am întâlnit întâmplător de vreo 2-3 ori, atât. Într-un moment care a ținut, bineînțeles, numai de destin, sufletele noastre s-au legat, sperăm pentru totdeauna”, a mărturisit prezentatoarea TV în podcastul lui Damian Drăghici.

„Suntem aproape identici, doar că eu sunt femeie iar el este bărbat”

Știrista a recunoscut că partenerul de viață îi seamănă din multe puncte de vedere și a mărturisit cum a cucerit-o.

„Prin sensibilitatea lui, prin mintea lui extraordinară, dar cred că cel mai mult, se zice că se atrag contrastele, ei la noi nu este vorba de contraste. Suntem aproape identici, doar că eu sunt femeie iar el este bărbat. Din punctul de vedere al temperamentului, al felului în care gândim, în care ne manifestăm. De multe ori nici nu este nevoie să vorbim unul cu celălalt pentru că gândim același lucru”, a mai spus ea.

Foto: Facebook



Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton