Andreea Berecleanu, schimbare de look pentru sezonul rece: „M-am întors la nuanța de ciocolată amară”

.

Sezonul rece a venit pentru Andreea Berecleanu și cu o schimbare de look. Știrista de la Prima TV a renunțat la părul șaten pentru o nuanță ceva mai închisă, ciocolatie, care îi scoate foarte bine trăsăturile în evidență.

Vedeta a fost atât de încântată de alegerea făcută încât a postat câteva imagini și pe rețele de socializare. De schimbarea făcută s-a ocupat Georgiana Stavrositu, unul dintre hairstyliști care are grijă de părul mai multor vedete, printre care și Alina Sorescu.

Andreea Berecleanu are o altă culoare la păr

“Pentru sezonul toamna/iarnă m-am întors la nuanța de ciocolată amară. Așa cum îmi fug ochii către ciocolata neagră și încerc să fug de ispitele dulci, la fel am făcut și cu Georgiana. Am rugat-o să amestece culorile în așa fel încât să ne placă. Și mie, și ei! A ieșit și de data asta. Și pentru că timpul este foarte important pentru mine, totul a durat puțin peste o oră”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

Vedeta se întreabă dacă acum, când a optat pentru o culoare ceva mai închisă, dacă va veni și iarna. „Dacă mi-am nuanțat părul mai închis, înseamnă că se termină toamna și vine iarna? Ce spune prognoza?”, spune vedeta, mai în glumă mai în serios.

Citeşte și: Andreea Berecleanu, mărturisiri despre momentele de romantism cu soțul ei, Constantin Stan: „Îndrăgostiți unul de altul”

Citeşte și: Andreea Berecleanu, surprinsă de prețurile piperate din Islanda: „Un nivel de trai foarte ridicat”. Cât a costat-o taxiul / Video exclusiv

Cum își întreține Andreea Berecleanu frumusețea la 48 de ani

Are grijă temeinic de părul ei, dar și de ten. Andreea Berecleanu admite că nu bea suficientă apă, dar reușește să își mențină tenul hidratat cu ajutorul intervențiilor non-invazive. Este vorba despre o serie de tratamente cosmetice menite să-i curețe și hidrateze pielea, astfel încât să aibă un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni. În plus, știrista alternează produsele din rutina ei de îngrijire a pielii periodic, pentru ca acestea să aibă rezultatele dorite.

„Sunt tratamentele non-invazive, care țin de zona de cosmetologie, apoi cele minim-invazive care țin de injectabile, să zicem. Eu am o expresivitate destul de evidentă și atunci evit să apelez (n.red: la injectabile) pentru că mie nu mi se potrivesc. Și-atunci lucrez foarte mult pe structura pielii, pe ten. Tenul mi se pare foarte important, având în vedere că eu nu beau suficiente lichide, respectiv apă”, spune Andreea Berecleanu, pentru Unica.ro.

Citeşte și: Copiii Andreei Berecleanu locuiesc împreună la Londra: „Eva are 22 de ani, Petru 18”. Cum se înțeleg / Video exclusiv

Citeşte și: Eva Zaharescu, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fiica Andreei Berecleanu la 21 de ani

„Sunt tot felul de creme pe care le folosesc, peelinguri ușoare”

Știrista alege, în general, produse care hidratează foarte bine tenul și îi dă fermitate. „Beau cafea, de exemplu, sau ceaiuri, dar nu beau apă foarte multă. Și-atunci trebuie să fac proceduri cum sunt cele de microneedling, cu micro ace. Nu neapărat PRP, nu neapărat cu plasmă proprie, cu sânge propriu, ci cu diferite substanțe care să hidrateze tenul și să-i dea fermitate.

Sunt tot felul de creme pe care le folosesc, peelinguri ușoare. După o perioadă de 2-3 ani revin la gamele pe care le-am folosit”, adăuga ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton