Andreea Berecleanu, mărturisiri despre momentele de romantism cu soțul ei, Constantin Stan: „Îndrăgostiți unul de altul”

.

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan, s-au lăsat purtați de romantism în Grecia. Cei doi bifează în aceste zile o escapadă în Santorini.

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan, cred că au ales cea mai bună perioadă din an pentru această vacanță în Grecia, care i-a lăsat din nou fără cuvinte, dar cu multe amintiri. “Aici, în Santorini, stăm locului. Contemplăm totul în jur, zâmbim, îndrăgostiți unul de altul și de tot ce ne oferă aceste clipe. Viața”, mărturisește Andreea Berecleanu, pe o rețea de socializare.

Andreea Berecleanu: „E un loc făcut pentru romantism și cupluri care au ce-și spune”

 Vedeta are convingerea că Santorini e un loc pentru cuplurile care au ce să își povestească. Andreea Berecleanu s-a lăsat vrăjită de peisaje și nu a ezitat să le imortalizeze. Știrista a postat câteva dintre ele și pe rețele de socializare.

“lar am rămas în urmă cu pozele pentru Facebook. Nu știu alții cum sunt, mă refer la cei care adoră insulele grecești, dar noi nu ne-am plictisit nicio secundă în Santorini.

Admit că e un loc făcut pentru romantism și cupluri care au ce-și spune, poate și de asta ne place atât de mult. Vorbeam cu prietenii greci despre faptul că am ales cea mai bună perioadă pentru o escapadă. Nu mai sunt puhoaie de turiști, am avut constant soare și peste 20 de grade și am putut „respira” pe străduțe. Și am mai primit un pont. De Paști este extrem de frumos în Santorini, așa cum bănuiam”, mai spune știrista de la Prima TV.

Citeşte și: Andreea Berecleanu, surprinsă de soț în Spania. Detaliul care i-a atras atenția

Citeşte și: Andreea Berecleanu, surprinsă de prețurile piperate din Islanda: „Un nivel de trai foarte ridicat”. Cât a costat-o taxiul / Video exclusiv

De ce poartă Constantin Stan verigheta la gât

Andreea Berecleanu are un mariaj de poveste cu medicul Constantin Stan. Spre uimirea multora, soțul vedetei nu poartă bijuteria la mână, ci la gât, pe post de pandantiv. Acest lucru are, însă, o explicație.

„Verigheta este ascunsă între celelalte inele, mai bine zis protejată de ele. Pentru că are o poveste frumoasă și personală și bijuteria în sine este extrem de delicată. Are greutatea și grosimea firului de iarbă, este cea mai ușoară verighetă din lume. Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui. În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet.

Inelul de logodnă este un unul vechi, cu smarald, de asemenea cu o poveste specială între mine și soțul meu. Așa e viața noastră în permanență, formată din surprize, revelații, destin”, mărturisea Andreea Berecleanu, pentru UNICA.ro.

Citeşte și: Investigații suplimentare în casa lui Matthew Perry. Probele care pot schimba cursul anchetei

Citeşte și: Leonardo DiCaprio a făcut o nouă cucerire. Actorul, surprins în ipostaze intime alături de iubita de 25 de ani

Copiii Andreei Berecleanu studiază la Londra

Vedeta e tare mândră de cei doi copii pe care îi are și care au venit în vară în vacanță. Eva și Petru, copiii Andreei Berecleanu din mariajul cu fostul jurnalist Andrei Zaharescu, studiază la Londra.

„Copiii au fost alături de noi (n.red: de ea și de soțul ei, Constantin Stan), nu în vacanțe, dar ne-au fost alături peste vară. Ei locuiesc la Londra, unde studiază, Eva de mai mulți ani, vreo 6, Petru de anul trecut, are deja un an acolo. Sunt bine și ei, locuiesc împreună. Este ce mi-am dorit și s-a întâmplat să fie așa. Este convenabil și pentru ei, deși poate n-ar părea, pentru că Eva are 22 de ani, Petru 18.

Cu toate astea, și-au făcut rutina lor. Programele de școală sunt diferite, se întâlnesc seara. Fac activități împreună, au prieteni comuni. Eu sunt foarte bucuroasă că, peste ani, vor avea aceste amintiri care vor rămâne în sufletul lor și vor conta foarte mult”, mărturisea Andreea Berecleanu, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton