Andreea Berecleanu a dat petrecere de majorat pentru fiul ei. Ce bine seamănă Petru cu Andrei Zaharescu!

.

A fost mare sărbătoare în familia Andreei Berecleanu. Fiul știristei a împlinit, ieri, 18 ani, iar evenimentul a fost sărbătorit într-un cadru ales. I-au fost alături familia, dar și prietenii.

Petru și Eva sunt copiii pe care Andreea Berecleanu îi are din mariajul cu Andrei Zaharescu, de care a divorțat în urmă cu 10 ani.

Petru, fiul Andreei Berecleanu și al lui Andrei Zaharescu, a împlinit 18 ani

Înalt și cu alură de manechin, tânărul amintește bine de celebrul său tată, care locuiește astăzi în Africa de Sud, unde trăiește cu actuala soție și copilul lor. Andrei Zaharescu este consulul României în Africa. El a fost căsătorit cu Andreea Berecleanu vreme de 15 ani.

“Ți-am dedicat la miezul nopții piesă “Don’t worry, be happy!” Asta îți doresc, copilul meu bun și frumos, toată viața! Să fii înconjurat de prieteni, de familie, să fii sănătos, să fii curajos mereu, să-ți păstrezi bunătatea, umorul, veselia, să iubești, să fii iubit! Te iubim! La mulți ani, Petru”, a fost mesajul postat de Andreea Berecleanu, pe o rețea de socializare.

Nici medicul Constantin Stan nu s-a lăsat mai prejos. Căsătorit cu Andreea Berecleanu din 2016, acesta are o relație specială cu copiii săi vitregi.  “La mulți ani, băiețel! La mulți ani, Petru! Să ne trăiesti sănatos și fericit, a fost mesajul cu care Constantin Stan a bifat evenimentul pe Facebook.

Citeşte și: Andreea Berecleanu, surprinsă de soț în Spania. Detaliul care i-a atras atenția

Citeşte și: Cum arăta Andreea Berecleanu la începutul carierei sale: „Știu cât am fost de privilegiată”

Andreea Berecleanu, despre relația cu Petru și Eva

Andreea Berecleanu a avut întotdeauna o relație bine sudată cu cei doi copii. Ea recunoște că i-a învățat în primul rând să nu mintă. „Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, aşa se spune. Sunt extrem de diferiţi şi totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Şi taţii au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede.

Am greşit ca mamă, cu siguranţă. Nu pot să-ţi dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învăţat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învăţat să nu mintă. Eu detest minciuna şi mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învăţat că şi minciuna are rolul ei şi să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta şi mă bucur că mă aşteaptă alte învăţături de la ei”, spunea Andreea Berecleanu, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citeşte și: Ce face și cum arată fiica lui Andrei Zaharescu din prima căsnicie. Catinca și-a dat în judecată tatăl

Citeşte și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan, peripeții în Islanda. „Spectacolul” care i-a fascinat pe cei doi

„Între Eva și Petru e o diferența de 4 ani, acum însă parcă diferența această începe să se micșoreze”

Eva e cu patru ani mai mare decât fratele ei Petru, dar se înțeleg foarte bine. Au activități comune, iar de câțiva ani nu își mai însoțesc părinții în vacanțe. “Sunt mari, se organizează singuri acasă, Eva îi gătește, el spală vasele, le-am spus să fie lună atunci când ne întoarcem. Joacă Activity și Dixit, se uită la filme, se întâlnesc cu prietenii lor apropiați și petrec timp împreună.

Între Eva și Petru e o diferența de 4 ani, acum însă parcă diferența această începe să se micșoreze. Ea îl acceptă pe el în anturajul ei și nici ea nu se plictisește în anturajul lui”, mărturisea Andreea Berecleanu, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook



Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton