Andreea Bănică, ținută mini la un botez. Reacțiile internauților: „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică” / Foto

.

Andreea Bănică (45 de ani) a fost invitată weekendul trecut la botezul nepotului nașei sale. În mediul online, cântăreața a publicat mai multe imagini surprinse în biserică. La eveniment, Andreea a purtat o ținută mini, stârnind numeroase reacții pe rețelele sociale.

Andreea Bănică își începe fiecare săptămână cu un carusel de imagini din cea precedentă. Săptămâna trecută a fost plină pentru cântăreață. Și-a reluat antrenamentele la sală, a filmat pentru mai multe emisiuni, a petrecut timp în familie și în bucătărie și, nu în ultimul rând, a mers la un botez.

Andreea Bănică a purtat o ținută mini în biserică. „Este inadmisibil”

Pe Instagram, Andreea Bănică a postat două fotografii de la botezul nepotului nașei sale, ambele surprinse în biserică. Imaginile au stârnit numeroase reacții pro și contra ținutei pe care a ales să o poarte.

Andreea Bănică a fost atât complimentată, cât și criticată pentru outfitul pe care l-a purtat la botez. „Foarte frumoasă și deosebită sunteți”; „Ești minunată!”; „Ești superbă și foarte elegantă!”; „Fiecare cu gusturile lui, dacă ei îi place să fie sănătoasă!!!”, au comentat urmăritorii solistei.

Citește și: Andreea Bănică și Lucian Mitrea au dat lovitura cu afacerea de pe litoral. „A mers neașteptat de bine” / Video exclusiv

Citește și: Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au angajat fiica la hotelul lor din Eforie: „Inițial a fost un pic sceptică” / Exclusiv

„Halal ținută pentru a intra în biserică. Unii doar atât pot”

„Halal ținută pentru a intra în biserică. Unii doar atât pot”; „Te apreciez, arăți bine, ești frumoasă, dar mi se pare o ținută total nepotrivită pentru un botez”; „Intrați în biserică și goale, rușine”; „La biserică cu fusta sub c**, serios?”; „Mult prea scurtă fusta”; „Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?”; „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică”, au mai scris o parte dintre urmăritorii Andreei Bănică.

Deși abia săptămâna trecută s-a reapucat de sală, Andreea Bănică are aceeași siluetă suplă și tonifiată datorită stilului de viață activ. În trecut, cântăreața declara că se ambiționează să arate bine în primul rând pentru ea și pentru familie, dar și pentru publicul care o apreciază. Astfel, solista mănâncă preparate nutritive în cantități mici și evită pe cât posibil dulciurile.

Citește și: Trick or Treat? 13 vedete din România și copiii lor de Halloween. Cum s-au îmbrăcat Valentina Pelinel, Anca Serea și Andreea Bănică

Citește și: Andreea Bănică a primit un cadou de aproape 5.000 de euro de la soț. „Lucian mi-a făcut o surpriză frumoasă”

Ce mănâncă Andreea Bănică. „Dimineața eu nu pot să mănânc”

Nicio zi nu este la fel pentru Andreea Bănică, atât ca activitate, cât și ca alimentație. Cântăreața are o dietă diversificată, însă și ușor dezordonată, din cauza programului încărcat. Solista sare de cele mai multe ori peste micul dejun și evită să mănânce preparate consistente la cină.

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12:00, chiar 13:00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun. La prânz mănânc un somon cu legume sau, uneori, nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt”, declara Andreea Bănică în urmă cu ceva timp, în mediul online.

Foto: Instagram/Andreea Bănică

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton