Andreea Bănică, selfie în lenjerie intimă. „Fiecare este liber să facă ce vrea”

.

Andreea Bănică a publicat un selfie în lenjerie intimă. Solista este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Sofia și, respectiv, Noah. Artista și soțul ei, managerul Lucian Mitrea, sunt căsătoriți din anul 2008.

Andreea Bănică, selfie în lenjerie intimă. „Fiecare este liber să facă ce vrea”

„Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exiști! Da, de când m-am apucat de sport, am căpătat și mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe Instagram gen a mea și… m-am inspirat! Toate ne facem poze în oglindă 🙈”, a început cântăreața.

„Da, știu, veți spune: «Da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor, ci doar soțului sau iubitului». 🤣🤣🤣 Știți ce? Nu îmi pasă de prejudecăți, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract 🤣🤣🤣”, încheiat artista.

„Apreciez mult postarea!!! Nimeni nu este în măsură să judece!! Fiecare face ce vrea și nu ar trebui judecați! Doar că, din păcate, trăim într-o societate ușor «depășită». Ești superbă!; Ai vorbit în numele multor mămici, care s-au lovit și se tot lovesc de tot felul de prejudecăți; Corect!! Ai ce arată publicului, arată atât cât poți!!”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Andreea Bănică susține că nu are, cel puțin până în prezent, nicio operație estetică. Cu toate acestea, în vara anului trecut, solista a suferit o operație de deviație de sept.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani. „Aveam talent la…”

Cine iubește mai mult, Andreea Bănică sau soțul ei? A trecut perechea testul relației?

„Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată. (…) Am descoperit-o cu mult timp în urmă, pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) În urmă cu vreo 5 ani de zile mi-a ieșit această deviație și tot bătea la ușă”, declara artista anul trecut.

Unul dintre urmăritorii cântăreței a comentat după intervenție: „Ai făcut doar septoplastie sau rinoseptoplastie? Nasul pare modificat și cu formă diferită. Dacă era doar septoplastie, forma nu s-ar fi schimbat, nu?”.

Comparând fotografiile de la începutul carierei sale cu cele din prezent, se poate observa o modificare a mărimii buzelor, dar și a formei nasului. Totuși, asta nu confirmă că solista ar fi suferit operații estetice, ci intervenții estetice minim-invazive, precum injectarea de acid hialuronic sau botox, atât în buze, cât și la nivelul nasului.

Și bustul artistei pare să fi suferit modificări, însă acestea pot fi rezultatul unor artificii vestimentare. „Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar, pe viitor, îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni, pentru că înaintez în vârstă”, a declarat Andreea Bănică recent.

Pentru a se menține în formă, Andreea are o alimentație echilibrată, este foarte activă, se hidratează și se odihnește suficient, iar, în plus, apelează la diverse tratamente faciale și corporale. La început de an, artista a optat pentru o mezoterapie injectabilă.

Mezoterapia injectabilă este o procedură minim-invazivă care hidratează tenul în profunzime; estompează ridurile, petele pigmentare și cicatricile și are un efect de lifting prin stimularea formării de noi celule și a sintezei de colagen și elastină.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton