Andreea Bănică, mesaj dur pentru Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. „Nu am putut să rezist!” Ce a deranjat-o

.

Andreea Bănică (45 de ani) se numără printre persoanele care au susținut-o pe Claudia Pătrășcanu (45 de ani) când căsnicia ei a luat sfârșit.

Cele două foste colege de la trupa Exotic au I relație apropiată și se ajută reciproc la nevoie.

Andreea Bănică: „Este atât de ușor să faci rău, dar atât de greu să faci bine”

Claudia Pătrășcanu a mărturisit recent că Andreea i-a oferit suport moral într-o perioadă dificilă din viața ei, când mariajul cu Gabi Bădălău (35 de ani) a luat sfârșit.

“Andreea, în cea mai grea perioadă a vieții mele, mi-a fost aproape. De la Julia (n.r. – Julia Chelaru, fosta membră a trupei Exotic) nu am primit niciun telefon, niciun mesaj. Dar ea mi-a fost aproape.” – a precizat Claudia Pătrășcanu în podcastul lui Cătălin Măruță, adăugând apoi că s-a referit la divorțul de Gabi Bădălău când a spus “cea mai grea perioadă”.

Andreea Bănică a reacționat imediat în urma declarațiilor Claudiei și și-a spus părerea sinceră despre genul de bărbați care divorțează și își ignore familiile.

“Nu am putut să rezist în fața nedreptății! Consider că un bărbat trebuie să fie bărbat până la capăt! Avem atâtea exemple de bărbați care au divorțat, și-au luat amante, alte neveste dar au avut grija de cele de care au divorțat și de copiii lor.

Nu le-au făcut rău, ci bine pentru că au împărțit niște ani frumoși cu iubire. Păcat că atâtea cupluri se despart dar nu au capacitatea de a înțelege când ceva nu mai merge și începe să iasă furia din ei răzbunându-se pe fostul partener și copiii lor” – a transmis Andreea Bănică în mediul online.

„Familia primează în tot!”

Citeşte şi: Ce sacrificii a făcut Claudia Pătrășcanu pentru a-și vedea visul împlinit: „Mi-am vândut haine, accesorii”

Citeşte şi: Mesajele primite de Gabi Bădălău de la Claudia Pătrășcanu care au făcut-o pe Bianca să-l “lase pe liber”. „Ea a luat foc!”

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu l-am luat pentru bani. În acel moment era falimentat” / Video

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, imagini senzaționale din noua locuință. Cum arată vila ei de lux din Constanța / Foto

“Este atât de ușor să faci rău, dar atât de greu să faci bine. Și mai cred că era mult mai bine pentru copii să fie aproape de tatăl lor iar el să aibă grija de ei trup și suflet. Familia primează în tot indiferent de sentimente, ești legat pe veci de partenerul care ți-a dăruit copii și de copiii pe care i-ai făcut din iubire!!! Restul? Vin și pleacă însă copiii sunt sânge din sângele tău alături de mama care i-a făcut! Respectul este foarte important pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie și mai departe după un divorț. Am zis!!!” – a adăugat ea.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în conflict din 2019

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în 2019, iar de atunci se află într-un nesfârșit scandal legat de creșterea și îngrijirea celor doi băieți pe care îi au împreună, Gabriel și Nicholas. Divorțul lor s-a finalizat în 2022. Copiii locuiesc în prezent cu mama lor în locuința artistei din Constanța, dar petrec timp uneori și împreună cu Gabi Bădălău.

În urmă cu ceva timp, artista declara că a făcut eforturi financiare mari pentru a-și putea achiziționa casa în care locuiește acum.

“Casa în care locuiesc eu și copiii mei este o moștenire pe care părinții mei o aveau în terenuri. Cum dorința mea era să mă mut într-o casă mai mare, mama a luat decizia de a mă ajuta și de a-și vedea nepoții fericiți. Fiecare ban câștigat de mine a fost investit în designul casei, așa cum mi-am dorit și cum am visat.

Trei ani și jumătate nu mi-am achiziționat nici măcar un fixativ pentru păr, renunțasem la șampoanele de păr scumpe, la creme, la haine. Mi-am vândut haine, accesorii, la evenimente mă îmbrăcam cu ce aveam în dressing. Singurii bani pe care îi cheltuiam au fost pe mâncare, activitățile extrașcolare ale copiilor, grădinița, plăcerile lor” – povestea ea în trecut.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton