Andreea Bănică, intervenție estetică la nivelul feței. „Mi-a fost teamă!” Cum arată acum artista

.

Andreea Bănică a apelat recent la o intervenție estetică de care e tare mândră.

În vârstă de 45 de ani, cântăreața s-a dus la experții în frumusețe pentru a-și face o modificare la buze. Artista a apelat la o procedură non-invazivă, mai exact la injectarea acidului hialuronic în buze. Imediat cum procedura a fost finalizată, Andreea Bănică s-a fotografiat și a postat imaginea pe conturile de socializare, pentru a le arăta fanilor cât de mulțumită este de rezultat. Artista a transmis și un mesaj în care îi mulțumește doctorului  care a făcut intervenția și i-a promis că va mai reveni la cabinet.

„Mi-a fost atât de teamă să mă las pe mâna altora!”

”Îți mulțumesc pentru buzițele mele superbe și atât de naturale. Te apreciez enorm! Mi-a fost atât de teamă să mă las pe mâna altora, însă tu mi-ai câștigat încrederea din prima clipă. Nu vei mai scăpa de mine indiferent câte programări ai, să știi.’‘ – a scris Andreea Bănică, pe contul ei de Instagram.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Andreea Bănică după intervenția survenită.

Artista dorea de mult să-și facă unele îmbunătățiri la nivel fizic și, pe lângă mărirea buzelor, ea a spus în trecut că vrea și o intervenție în zona bustului.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar, pe viitor, îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni, pentru că înaintez în vârstă” – spunea ea, anul trecut.

Citeşte şi: Ce intervenții estetice are Andreea Bănică

Citeşte şi: Andreea Bănică, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. „Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini!”

Citeşte şi: Andreea Bănică, despre tatăl violent: „Am suferit enorm”

Citeşte şi: Cum și-a descoperit Andreea Bănică diastaza. Simptomele care au făcut-o să meargă la medic

Pentru a se menține în cea mai bună formă, cântăreața este foarte atentă la alimentație. Ea are obiceiul de a sări peste micul dejun și trece direct prânz când vine vorba despre prima masă a zilei.

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12:00, chiar 13:00.

Mănânc ouă fierte, poate somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun. La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc. Ori un baton proteic sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt. Nu am fost niciodată vegetariană și nu voi fi vreodată” – a explicat Andreea Bănică într-o sesiune de InstaStories.

Andreea Bănică și afecțiunea care îi dă bătăi de cap

Artista a mărturisit în urmă cu câteva luni că suferă de i afecțiune des întâlnită în cazul femeilor care au copii – diastază. Problema constă în separarea parțială sau totală a mușchilor abdominali drepți.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum, și balonată. E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului ceea ce este deranjant pentru mine făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine.

Mi s-a părut dubios și atunci am consultat un doctor. Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi, iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță, însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo, în permanență și dacă beau apă. Fiind o diastază mică nu o să recurg la operație prea curând” – a explicat ea, acum ceva vreme.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton