Andreea Bănică a primit un cadou de aproape 5.000 de euro de la soț. „Lucian mi-a făcut o surpriză frumoasă”

.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu încă din liceu. Anul acesta, de ziua de naștere a solistei, perechea a aniversat 15 ani de căsnicie. Recent, Lucian i-a făcut un cadou în valoare de aproape 5.000 de euro soției sale, fără o ocazie specială.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit civil pe 21 iunie 2008, iar religios câteva zile mai târziu, pe 28. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (14 ani) și Noah (6 ani). După aproape trei decenii de relație, Lucian i-a oferit Andreei un cadou special, fără o ocazie anume.

Ce cadou i-a făcut Lucian Mitrea Andreei Bănică, fără o ocazie specială

Andreea Bănică și Lucian Mitrea nu au o „rețetă” câștigătoare pentru relația lor de lungă durată. Și între ei apar conflicte, însă perechea ajunge de fiecare dată la un consens, pentru ei fiind cel mai important să fie sănătoși și să-și crească în continuare copiii, potrivit artistei.

Făcând o recapitulare a ultimei săptămâni, Andreea a dezvăluit pe rețelele sociale că Lucian i-a făcut o surpriză frumoasă, un Vespa Mickey Mouse, cu prețuri între 3.865 și 4.789 de euro, în funcție de dimensiune.

Citește și: Andreea Bănică și soțul ei, succes fulminant cu hotelul de pe litoral. „E plin! Știam că nu o să dau greș!”

Citește și: Cât costă un sejur în hotelurile vedetelor, pe litoralul românesc. Andreea Bănică: „Am pus suflet”

Andreea Bănică: „Lucian mi-a gătit o friptură de vită în unt, cum nu am mai mâncat vreodată”

„Luni, Lucian mi-a făcut o surpriză frumoasă și mi-a cumpărat un Vespa Mickey Mouse. Marți mi-am vopsit părul și m-am pregătit pentru videoclip, am alergat cu stilista după outfit-uri. Miercuri am filmat un clip cu Georgiana Lobonț cu care am avut chimie din prima zi când ne-am cunoscut și am zis: «Hai să facem un hit!» Stay tuned! Joi am fost cu fetele la mall.

Vineri, Lucian mi-a gătit o friptură de vită în unt, cum nu am mai mâncat vreodată. Bieții mei vecini! Sâmbătă, Noah a urcat pe bicicleta pentru adulți! Duminică am dat o fugă după plante și m-am ales cu un coș pe care trebuie să îl iau azi de undeva din Otopeni. Și ce credeți? Mă voi duce cu duba să le ridic, pentru că toată duminica ne-am plimbat cu scuterul și nu am putut să le luăm acasă. Să avem un început de săptămână minunat!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Citește și: Controversele născute după ce Andreea Bănică s-a pozat cu actrița Michelle Rodriguez într-un magazin din Italia

Citește și: Andreea Bănică, intervenție estetică la nivelul feței. „Mi-a fost teamă!” Cum arată acum artista

Andreea Bănică: „Noi ne facem cadouri când avem ocazii și când ne place, când avem chef și stare și bani”

Nu este prima oară când Lucian îi face astfel de surprize Andreei. Primăvara aceasta, managerul a cumpărat bilete pentru o vacanță, dar a ținut destinația secretă de solistă, iar în vara anului trecut, cântăreața a primit de la Lucian o mașină pe care și-o dorea de mai mult timp.

„Noi ne facem cadouri când avem ocazii și când ne place, când avem chef și stare și bani”, declara Andreea Bănică în iunie 2022, în emisiunea „Star News” de la Antena Stars.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton