Andreea Bănică a împlinit 45 de ani și 15 de căsnicie: „Viață lungă și iubire îmi doresc!”

.

Andreea Bănică împlinește azi 45 de ani și sărbătorește, totodată, 15 ani de căsnicie cu managerul Lucian Mitrea, alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Sofia și Noah.

Perechea s-a cunoscut în liceu și s-a căsătorit civil pe 21 iunie 2008, iar religios câteva zile mai târziu, pe 28. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au avut 220 de invitați la nuntă, costurile evenimentului ridicându-se la 17.000 de euro, conform informațiilor apărute în presă la vremea respectivă.

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit că a suferit de depresie: „M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe”

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, aniversează 15 ani de căsnicie de ziua solistei

„La multi ani, iubite! ❤️ Facem 15 ani de căsnicie chiar azi, de ziua mea, fiind ideea ta să ne cununăm azi. Între timp, tu ai pierdut verigheta, mie mi-a rămas mică. 🤣 «Da noi ne potrivim, fiindcă ne iubim, da, da…!» Îmi aduc aminte rochia cyclamen și cămașa ta roz, dar și mașina sport cu care m-ai dus la Constanța, la un concert, fix după cununie, cu viteza luminii! M-am fript la picior. 🤣 Ăștia suntem noi 🤍🤍🤍 La mulți ani nouă, mie! Viață lungă și iubire îmi doresc! 🎉🎊🎂”, a scris Andreea în mediul online, alături de un selfie cu Lucian.

La cununia civilă, Andreea Bănică a purtat o rochie Miu-Miu roz fucsia, iar Lucian un costum Hugo Boss alb, o cămașă roz deschis și o cravată în dungi.

Citește și: Cum arată casa în care a locuit Andreea Bănică și familia ei: „Ne leagă atâtea amintiri frumoase”

Rochia de mireasă a solistei a fost creată de designerul Cătălin Botezatu „dintr-un material adus de la Paris special pentru Andreea”. Rochia mini a fost „accesorizată cu 2.500 de cristale Swarovski dispuse într-un model floral”, iar voalul a fost „cu totul special, în mai multe straturi, care ieșeau de sub un joben minimalist, realizat din mărgele și cristale Swarovski”, declara creatorul de modă la acea vreme.

Andreea Bănică, despre provocările din mariajul cu Lucian Mitrea: „Nu mă mai regăseam”

„Lucian este unul dintre cei mai implicați tați pe care i-am văzut vreodată. Uneori chiar îl cert că este prea implicat. Îl rog frumos să-l mai lase pe Noah și cu mine, pentru că uită că mai are mamă. Sofia a crescut, este independentă, merge cu metroul singură la școală, ea a luat decizia asta, și atunci Lucian e mereu cu Noah”, spunea solista în urmă cu ceva timp, în emisiunea „La Măruță”.

„Părintele are și el nevoie de timp singur cu celălalt părinte să poată să se încarce cu energie. Vreau să fiu și eu uneori cu bărbatul meu, cu soțul meu, liniștiți pe canapea, noi doi și atât. Noi nu ne mai întâlneam, nu se mai putea. Știi unde ne întâlneam? Pe scări, la un moment dat”, a completat.

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit câte kilograme are și cum se menține: „Așa e organismul meu!”

„Am avut o discuție serioasă și constructivă. Suntem de atâția ani împreună și simțeam că nu mă mai regăsesc când dormeam singură. Noi facem cu rândul, ori doarme el cu Noah, ori eu. Nu mă mai regăseam, dormeam cu două pături, era patul rece, nu mai simțeam căldura lui. Multe cupluri pot ajunge la divorț foarte rapid (n.red. din acest motiv)”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton