Andreea Bălan, vacanță de vis, alături de Ella și Clara: „Fără Victor?” Unde vor pleca, înainte de Crăciun

.

Andreea Bălan a decis să le ofere o vacanță de neuitat fetelor ei, Ella și Clara, înainte de sărbătorile de iarnă. Artista în vârstă de 39 de ani a făcut bagajele și se pregătește să își ducă copiii să îl întâlnească pe Moș Crăciun.

Solista este mai fericită ca oricând: și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Victor Cornea, iar acum urmează să plece într-o călătorie de neuitat împreună cu Ella și Clara, fetițele pe care le are cu George Burcea. Andreea Bălan a povestit pe rețelele de socializare cum, în câteva zile, va pleca în țara lui Moș Crăciun.

Andreea Bălan, cadou special pentru Ella și Clara, înainte de Crăciun

În timp ce majoritatea copiilor îl așteaptă nerăbdători pe Moș Crăciun, Ella și Clara vor avea ocazia să îl vadă personal, chiar în Laponia. Asta pentru că, mama lor, Andreea Bălan, le va duce într-o vacanță unică, în țara considerată a fi țara lui Moș Crăciun.

Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, cântăreața le-a povestit fanilor ei cum se află în pline pregătiri de vacanță.

„Sărbătorile de iarnă au o magie aparte și sunt convinsă că tuturor ne plac deoarece ne amintesc de perioada copilăriei, în care credeam în basme și nu aveam griji. Indiferent de vârstă, e minunat să visezi și să-l aștepți pe Moș Crăciun. Noi suntem foarte fericite deoarece în câteva zile plecăm în Laponia să-l vedem pe Moș Crăciun”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, unde a postat și câteva fotografii în care apare împreună cu Ella și Clara în timpul unei sesiuni foto de Crăciun.

Citește și: Andreea Bălan se distrează fără Victor Cornea. Ce activitate a ales să facă doar cu fetele ei, Ella și Clara / Video

Citește și: Andreea Bălan a renunțat la procesul împotriva lui George Burcea: „Sunt cea mai fericită din lume”

Citește și: Laura Cosoi, mesaj la trei ani de la moartea tatălui: „Nu mi-aș fi putut imgina viața fără el, dar am învățat să trăiesc cu dorul”

Citește și: Acasă la Măruță. Eva și David au împodobit bradul de Crăciun. Andra a dat indicații: „Am evoluat. Comandă vocală”

Artista, pregătită pentru Laponia

Artista a precizat că deja a făcut cumpărăturile necesare pentru a se asigura că nu le va lipsi nimic în Laponia. Mai mult, fetițele i-au scris Moșului și scrisori, pe care speră să i le înmâneze personal, pentru a se asigura că vor primi, în dimineața de Crăciun, tot ce își doresc.

„Deja am cutreierat magazinele, ne-am echipat cu cele mai groase haine, am scris scrisorile pentru Moșul și bagajele sunt aproape gata. Va fi o vacanță specială pentru Ella și Clara, iar eu ca mamă, sunt împlinită și fericită că pot să le ofer o copilărie specială, magică și plină de iubire și fericire”, a mai scris Andreea Bălan pe rețeaua de socializare.

Internauții le-au urat vacanță plăcută Andreei și fiicelor sale, iar unii au făcut asocierea între vizita pe care o va face artista lui Moș Crăciun și una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Andre.

„Deja îl văd pe Moș Crăciun cum te întreabă dacă știi vreun colind și tu să îi cânți… Moșule ce tânăr ești”, a glumit o admiratoare a cântăreței.

Pe de altă parte, alții au vrut să știe dacă în călătorie vor fi însoțite și se iubitul artistei, Victor Cornea.

„Fără Victor?”, a întrebat cineva, însă nu a primit răspuns.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni, iar artista i-a cunoscut deja pe părinții tenismenului. Mai mult, aceasta este întotdeauna primită cu brațele deschise în casa „socrilor” ei din Sibiu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton