Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al artistei: „Pare ireal” / Galerie foto

.

Andreea Bălan a lansat un nou videoclip odată cu piesa „Superîndrăgoostiți”, iar în imagini apare și iubitul artistei, Victor Cornea. Tenismenul și solista zâmbesc fără încetare și apar în ipostaze romantice.

Andreea și Victor formează un cuplu de anul trecut și locuiesc împreună, în casa cântăreței, alături de cele două fete pe care aceasta le are din căsnicia cu George Burcea. Cei doi par a fi mai fericiți ca oricând, iar acum artista l-a convins pe partenerul ei să apară în videoclipul piesei care îi este dedicată.

Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze intime în cel mai nou videoclip al artistei

Andreea Bălan pare să fi găsit dragostea adevărată în persoana lui Victor Cornea. Tenismenul a cucerit-o iremediabil pe îndrăgita cântăreață, care acum a scos o piesă de dragoste ce îi este, bineînțeles, dedicată iubitului ei.

Clipul a fost filmat la o cabană de la munte. Cei doi sunt filmați atât în interiorul locației, cât și în afara ei, în fața unui foc de tabără, cu două căni de cafea în mână.

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt văzuți aici în ipostaze intime, ținându-se strâns în brațe, alintându-se și sărutându-se de fiecare dată când au ocazia. Într-o altă secvență, sunt susprinși la o cină romantică, unde râd și se privesc cu dragoste.

„Noi rătăceam prin lume două jumătăți / Și nici nu bănuiam că existăm / Și nu credeam poveștile de dragoste / Ne-am întâlnit și pare ireal / Deodată s-au aliniat planetele / Ceva între noi e supranatural”, sunt câteva din versurile piesei „Superîndrăgostiți” a Andreei Bălan.

Aceasta are și un mesaj pentru Victor Cornea: „Scrie-mi dragostea la infinit / Fii povestea mea fără sfârșit”.

Ultimul bărbat care a mai apărut într-un videoclip al artistei a fost George Burcea, realizat din imagini de la nunta lor. După câteva luni, cei doi s-au despărțit și au divorțat.

Citește și: Andreea Bălan a spus de ce îi poartă numele iubitului, Cornea, în acte. „Sunt soție. Și mă amuz!”

Citește și: Victor Cornea pune capăt ironiilor despre Andreea Bălan, după ce s-a spus că artista îl antrenează: „Prezența Andreei este un bonus emoțional”

Citește și: Prințul Harry, întâlnire fulgerătoare cu Regele Charles. De ce nu mai vrea Meghan Markle „să pună piciorul” în Anglia

Citește și: Delia Matache împlinește 42 de ani! Cum a arătat mireasă în ziua nunții cu Răzvan Munteanu, în 2012

Cum a cucerit-o Victor Cornea pe artistă

Andreea Bălan a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, cum a reușit să o cucerească Victor Cornea. Acesta a abordat-o pe internet după ce a văzut-o în emisiunea Xtra Night Show.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (n.r. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ”Felicitări, Andreea, ești genială””, i-a dezvăluit Andreea Bălan lui Capatos.

„Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ”Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e un loc de agățat. Acestui mesaj i-am răspuns, tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și de acolo, am început să vorbim”, a precizat ea.

Însă, ce a atras-o și mai mult a fost faptul că Victor i-a mărturisit încă de la prima întâlnire că are un fiu.

„Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație. Pentru că era important, era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel și a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a mai spus artista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini din clipul Andreei Bălan în care apare Victor Cornea

Sursă foto: Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton