Andreea Bălan și-a schimbat look-ul. Cum a apărut la Antena 1, după ce și-a lăsat iubitul singur la Australian Open

.

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Artista în vârstă de 39 de ani a renunțat la buclele blonde în favoarea unei nuanțe de roșcat.

Solista a revenit de la Australian Open, unde a mers să îl susțină pe iubitul ei, tenismenul Victor Cornea. Aceasta a fost întâmpinată pe aeroport de cele două fete ale ei, Ella și Clara, care i-au sărit în brațe imediat ce au văzut-o.

Andreea Bălan și-a făcut o schimbare de loook

Anul 2024 a început în forță pentru Andreea Bălan care deja a avut parte de câteva experințe pe care nu le va uita vreodată, printre acestea aflându-se și întâlnirea cu Novak Djokovic. Acum că a revenit în România, artista este pregătită să își reia activitățile profesionale și a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Imediat după ce a trecut prin cabinetul stilistului, aceasta a postat în mediul online câteva imagini cu care și-a surprins fanii. Andreea a renunțat la părul blond în favoarea unei nuanțe de roșcat.

Admiratorii solistei s-au arătat încântați de noul look, iar complimentele au început să curgă pe rețelele de socializare.

Printre cei care au apreciat schimbarea făcută de Andreea Bălan se numără și Andreea Bănică.

„Fetiță, cum îți stă roșcatul ăsta! Bombă!”, a scris Andreea Bănică la imaginile distribuite de colega ei de breaslă pe Instagram.

Citește și: Andreea Bălan încearcă noi experiențe cu iubitul ei, Victor Cornea, în Australia: „M-am bucurat ca un copil”

Citește și: Andreea Bălan, senzație într-o rochie de 20 de euro, la brațul lui Victor Cornea. Cum a apărut pe străzile din Australia

„Wow, ce nuanță de roșcat! Ești superbă!”, „Mă impresionează culoarea părului”, „Îmi place la nebunie culoarea părului”, „Zici că ești Barbie”, sunt doar câteva din mesajele primite de Andreea Bălan de la fanii ei, după ce s-a afișat cu noul look.

După ce toți fanii s-au arătat entuziasmați de această schimbare, Andreea Bălan a revenit în medoiul online cu noi imagini în care apare, din nou, blondă. Așadar, artista a folosit o perucă roșcată.

Totuși, Andreea chiar a trecut pragul salonului de înfrumusețare. Acum, aceasta are părul mai scurt și are și breton.

Artista, desemnată „antrenoarea” lui Victor Cornea

De ccând a devenit iubita lui Victor Cornea, Andreea Bălan face tot posibilul pentru a-l însoți pe acesta în turnee. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când a mers cu el la Australian Open. Doar că nu oricine are acces la celebrul turneu de tenis, astfel că Andreea a avut nevoie de o legitimație pentru a putea fi aproape de partenerul ei.

Citește și: Cum arată casa de milioane de euro în care locuiește Monica Tatoiu: „Nu aruncați lucrurile de la bunica!” / Galerie foto

Citește și: Reacția lui Cătălin Botezatu după ce o femeie i-a spus că e „gay”. „Gândește înainte! Am doi copii!”

Astfel, Victor Cornea a desemnat-o „antrenoarea” lui. Solista a primit o legitimație pe care era trecut numele ei, precum și funcția pe care o deține în echipa lui Cornea: coach. Chiar Andreea Bălan a făcut dezvăluirea, pe social media, unde a publicat o fotografie cu legitimația ei și a iubitului ei.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni, iar relația lor merge atât de bine încât cei doi s-au mutat împreună în casa în care artista locuiește cu cele două fete ale ei, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Andreea Bălan, după schimbarea de look

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton