Andreea Bălan se distrează fără Victor Cornea. Ce activitate a ales să facă doar cu fetele ei, Ella și Clara / Video

.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni și, deși par a fi nedespărțit, se pare că artista are momente în care vrea să fie doar cu cele două fete ale ei, Ella și Clara. Astfel, cântăreața le-a luat pe cele mici și au plecat să se distreze împreună, pe gheață.

Andreea Bălan îl însoțește pe Victor Cornea în turnee, la antrenamente și merg împreună chiar și în vizită la părinții tenismenului, la Sibiu. Există, totuși, momente în care cântăreața preferă să petreacă timp doar cu fiicele sale, pe care le are din căsnicia cu George Burcea. Așa a făcut și acum.

Andreea Bălan, la patinoar fără Victor Cornea

Andreea Bălan le-a luat pe Ella și Clara și au mers la un patinoar dintr-un mall din București, unde s-au distrat de minune, creându-și amintiri de neprețuit. Solista a postat imaginile pe rețelele de socializare, arătând că atât ea, cât și fetele ei, se descurcă foarte bine pe patine.

Artista în vârstă de 39 de ani a patinat și a dansat pe gheață, în timp ce Ella și Clara se distrau de minune în jurul ei.

Îmbrăcată într-un costum negru, mulat, care i-a scos în evidență silueta, și cu părul blond lăsat liber, Andreea a făcut un adevărat spectacol la patinoar, unde a arătat că poate dansa la fel de bine ca pe scenă și pe gheață.

În timp ce Ella a încercat și ea câțiva pași de dans alături de mama ei, Clara, mezina familiei, a ales să se plimbe liniștită pe gheață, cu un suport pentru menținerea echilibrului, în formă de animal.

După ce s-au plimbat cu patinele, Andreea a mers la studio, însoțită, de data aceasta, doar de Clara.

Abilitățile de patinatoare ale Andreei Bălan au atras imediat aprecierile internauților.

„Ambiția ta e fantastică, pare o condiție necesară succesului. Bravo, Andreea”, „Ești minunată și fetițele tale la fel”, „Felicitări, ești o mamă super”, sunt câteva din mesajele primite de Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Andreea Bălan, în vizită la părinții lui Victor Cornea. Artista este răsfățată de „socrii” ei / Video

Citește și: Andreea Bălan a renunțat la procesul împotriva lui George Burcea: „Sunt cea mai fericită din lume”

Citește și: Cătălin Bordea, dezvăluiri intime la TV, după divorțul de Livia. Cum a aflat că l-a înșelat și ce s-a întâmplat în casa lor în ultimul an

Citește și: Cum îi vor explica Smiley și Gina Pistol fiicei lor cu ce se ocupă: „Nu vreau să fie genul de copil «bă, tu știi cine e tata?»” / Video

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au mutat împreună

Artista și iubitul ei s-au mutat împreună în urmă cu câteva săptămâni, ducându-și relația la un nou nivel. Acum, tenismenul locuiește în aceeași casă cu fiicele Andreei Bălan.

În luna octombrie, Victor Cornea confirma zvonurile privind faptul că s-a mutat cu artista.

„Da, vă multumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins ca pozele și faptele vorbesc de la sine și am încredere că totul este și va fi foarte bine”, a afirmat Cornea pentru Cancan.

Casa, care are 340 metri pătrați, este localizată în Pipera și a fost construită în urmă cu mai mulți ani, pe când Andreea Bălan se afla într-o relație cu Keo. În aceeași casă a locuit și George Burcea, în timpul relației și căsniciei cu artista.

„Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare. A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare. Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Aici este livingul cu 120 de metri pătrați. Mama gătește cel mai bine și are grijă de noi trei”, spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva timp, despre locuința ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Victor Cornea

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton