Andreea Bălan, primele imagini cu iubitul ei, Victor Cornea: „Iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”

.

Andreea Bălan a recunoscut oficial relația cu tenismenul Victor Cornea. Artista, care astăzi împlinește 39 de ani, a postat pe rețelele de socializare primele imagini în care apare în brațele sportivului.

În ultimele săptămâni, cântăreața a distribuit diferite poze în care îl eticheta pe Cornea și chiar a dezvăluit că a mers la un turneu de tenis la care el a participat, fără a spune exact dacă formează sau nu un cuplu.

Andreea Bălan, primele imagini cu Victor Cornea

Andreea Bălan a decis că este timpul să își facă publică relația cu tenismenul care este cu 9 ani mai tânăr ca ea. De ziua ei de naștere, artista a vrut să împărtășească fericirea pe care o simte, cu fanii ei.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea pe Instagram, unde a publicat câteva imagini în care ea și Victor Cornea se îmbrățișează și zâmbesc fericiți.

Mai mult, într-un InstaStory, cântăreața spune că și-a găsit sufletul pereche.

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre relația cu Victor Cornea

Citește și: Andreea Bălan, în hainele iubitului. Cum a filmat-o Victor Cornea / Video

Andreea a primit cadou de la Andreea Antonescu un set de bijuterii, printre care o pereche de cercei și o brățară.

„Prietenii mei știu exact ce să-mi ia pentru că eu nu mai am cercei de mult. Adică am un cercel doar, din toate perechile. Această brățară cică este pentru acel moment în care îți întâlnești sufletul pereche, pe care l-am întâlnit. S-a rezolvat”, a spus cântăreața.

Andreea a spus că tot ce își dorește este să fie sănătoasă și fericită.

„Dorința mea este să fim toți sănătoși, fericiți, voioși, să iubim și să fim iubiți”, le-a spus Andreea Bălan prietenilor ei, care i-au făcut o surpriză în timpul nopții, când au mers la ea cu un tort.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Andreea, despre Victor Cornea

Cu doar o zi înainte de ziua ei de naștere, Andreea a fost invitată la Observator, unde a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu Victor Cornea.

Deși nu a vrut să ofere foarte multe detalii, artista a recunoscut că este foarte fericită, deși sunt împreună de puțin timp.

Citește și: George Burcea, despre războiul cu Andreea Bălan și pensia alimentară pentru fetițe: „Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut”

Citește și: Andreea Bălan l-a șocat pe Cătălin Bordea: „Am spus tuturor că aș putea să am o aventură cu tine” / Video

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită. Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

În ultimele zile, artista a fost în vizită la Sibiu, orașul natal al lui Cornea. Acolo, ea a putut vedea toate trofeele și medaliile pe care iubitul ei le-a câștigat de-a lungul timpului.

De asemenea, Andreea Bălan a postat pe Instagram și câteva fotografii în care apărea îmbrăcată cu hanoracul lui Cornea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu Andreea Bălan și Victor Cornea

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton