Andreea Bălan, prima reacție după ce Viviana Sposub a anunțat despărțirea de George Burcea

.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație, Andreea Bălan simte din nou fluturi în stomac, alături de jucătorul de tenis Victor Cornea. După ce și-a asumat relația cu noul iubit, chiar de ziua ei de naștere, artista – în vârstă de 39 de ani – a publicat noi imagini cu partenerul, la o zi după ce ruptura dintre fostul ei soț și Viviana Sposub a fost făcută publică.

După o perioadă tumultoasă pe plan personal, Andreea Bălan iubește din nou și nu se mai ascunde. Artista a publicat imagini noi, alături de noul iubit căruia îi face declarații de dragoste siropoase. „Mână în mână până la finalul lumii”, este descrierea scrisă de cântăreață, pe Instagram, unde a publicat noi imagini cu Victor Cornea, tânărul de 29 de ani care i-a furat inima. Cei doi se aflau în Suedia.

Andreea Bălan, prima reacție după ce Viviana Sposub a anunțat despărțirea de George Burcea

În acest timp, fostul soț al cântăreței, George Burcea, și Viviana Sposub, cea alături de care a trecut prin „ploi și vânt” pe parcursul celor trei ani de relație, și-au spus adio. Anunțul a fost făcut chiar de fosta prezentatoare pe o rețea de socializare, weekend-ul care tocmai a trecut.

„Eu și George nu mai formăm un cuplu”

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați foat alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, este mesajul pe care Viviana Sposub l-a postat pe InstaStory.

George Burcea nu a făcut încă declarații pe subiect și se bucură de luna de vacanță pe care o petrece împreună cu cele două fiice, Ella și Clara, departe de agitația din Capitală. După o perioadă petrecută în SUA, actorul a revenit pe plaiurile mioritice și pare dispus să-și respecte angajamentele față de cele mici.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit

Între timp, în instanța, procesul pentru custodia copilelor continuă, Andreea Bălan dorind să aibă custodie exclusivă. Un nou episod tensionat între cântăreață și actor a avut loc la finalul lunii mai, când Andreea spunea că implicarea lui George în viața fiicelor este minimă, iar el o acuza că îl ține departe de cele mici.

„Îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedete, emoțional și financiar”

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămâna atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut), că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi, nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia. Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.

Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsă impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite. Așadar îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedete, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut.” spunea Andreea Bălan. Vezi aici cum a răspuns George Burcea.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton