Andreea Bălan a povestit ce s-a întâmplat în seara când a fost operată

.

După stopul cardiac suferit luni seară, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a postat, miercuri seară, prima imagine cu ea și cu fetița ei nou-născută. În aceeași seară, vedeta a intrat în direct prin telefon în emisiunea ”Acces direct” și a povestit ce își amintește din seara când a ajuns la un pas de moarte.

”Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos”, a povestit Andreea. I s-a spus că fetița i-a fost pusă lângă obraz, a pupat-o, însă ea nu își mai amintește aceste detalii.

”George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu a venit de acasă în cinci minute şi mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa… nu mi-am dat seama că a fost atât de grav. Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. Am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui, e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că a vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. Au stat cu lacrimi în ochi şi cu frică”, a mai spus Andreea Bălan.

Ce este embolia cu lichid amniotic, complicația care i-a fost aproape fatală Andreei Bălan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton