Andreea Bălan l-a prezentat pe Victor Cornea fetițelor ei. Ella și Clara l-a susținut pe tenismen la antrenamente / Video

.

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au dus relația la un nou nivel. Artista a decis să îl prezinte pe tenismenul cu care are o relație de câteva luni, celor două fetițe pe care le are cu George Burcea.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care atât ea, cât și fetele ei, Ella și Clara, se distrează de minune pe un teren de tenis, în compania lui Cornea.

Andreea Bălan l-a prezentat fetițelor ei pe Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni, însă artista a simțit că relația lor este suficient de serioasă pentru a-l prezenta fiicelor sale. Artista le-a dus pe Ella și Clara pe un teren de tenis, unde au primit câteva lecții de la iubitul ei.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, micuțele par să se distreze de minune pe teren, în timp ce Andreea Bălan le aclama și le felicita.

CONȚINUT VIDEO UNICA

De asemenea, Victor Cornea părea să se simtă și el bine în compania Ellei și a Clarei, cu care a avut mare răbdare pe terenul de tenis.

La un moment dat și Andreea i-a aruncat Clarei câteva mingi, în timp ce Ella lua lecții de la o altă persoană.

După ce au obosit, Ella și Clara s-au așezat pe scaune pentru a vedea cum Victor Cornea se antrena cu un alt jucător. Când a luat punctul, fetele l-au aclamat și felicitat pe acesta, Ella aplaudându-l bucuroasă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Andreea Bălan a avut probleme financiare: „Nu aveam bani să îmi iau haine, nu aveam nimic”

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre părinții lui Victor Cornea: „Vreau să clarific”. Ce s-a întâmplat când a fost la ei acasă

Citește și: Andreea Bălan, răsfățată de iubit. Cum a surprins-o Victor Cornea pe artistă de două ori în aceeași zi

Citește și: Andreea Bălan, primele imagini cu iubitul ei, Victor Cornea: „Iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”

De ce nu a mai prezentat fetelor ei alți bărbați

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan a dezvăluit de ce a ales să își țină relațiile secrete și care va fi bărbatul pe care îl va prezenta fiicelor sale. La momentul respectiv, artista spunea că o femeie își reface mai greu viața amoroasă, mai ales atunci când are custodia copiilor.

„Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv? La un moment dat, peste un an, doi, şapte, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fiicele mele în casă, păi, trebuie să fie un exemplu pentru ele! Trebuie, în primul rând, să se accepte reciproc, de aceea durează mai mult procesul ăsta, nu e atât de simplu! Faţă de un tată care vede copiii când îi vede şi nu locuişte cu ei”, declara Andreea Bălan în podcastul „Vin de-o poveste” realizat de Radu Țibulcă.

„Pentru că copiii sunt la tine ca mamă, locuiești cu copiii ăia. Ca tu să îți faci o altă relație e un pic mai dificil. Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu mamă. Cu bone, cu tot ce ai tu. Și e un bagaj mare pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și evident că durează acest proces”, mai spus atunci cântăreața.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Victor Cornea

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton