Andreea Bălan, în hainele iubitului. Cum a filmat-o Victor Cornea / Video

.

Andreea Bălan pare să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista, care formează un cuplu cu jucătorul de tenis Victor Cornea, a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare îmbrăcată cu hainele iubitului ei.

Soarele pare să fi ieșit și pe strada Andreei. După două relații eșuate cu Keo și George Burcea, cântăreața iubește din nou. De data aceasta, cel care i-a furat inima nu are legătură cu lumea artistică, Victor Cornea fiind sportiv.

Andreea Bălan, în hainele iubitului

Deși nu a declarat public până în acest moment că ea și Victor formează un cuplu, Andreea Bălan postează tot mai multe imagini în care îl etichetează pe tenismen. Mai mult, artista postează și mesaje prin care sugerează că este foarte fericită și că a găsit iubirea.

Zilele trecute, Andreea l-a însoțit pe noul ei iubit și la turneul de tenis de la Stuttgard și l-a susținut din tribună.

Cântăreața a mers deja la Sibiu, orașul natal al lui Victor Cornea, unde tânărul i-a prezentat camera sa plină de medalii și trofee pe care le-a câștigat de-a lungul carierei sale.

Citește și: Andreea Bălan, relație amoroasă cu un jucător de tenis mai mic cu nouă ani?

Citește și: Andreea Bălan, mesaj emoționant: „În adâncul sufletului toți simțim și vrem iubire”

Acum, Andreea Bălan a revenit în online cu câteva fotografii realizate chiar de iubitul ei. În imagini, artista poartă hanoracul tenismenului, pe care este imprimat numele lui și steagul României.

Victor a realizat și un mic reel în care artista aleargă veselă prin iarbă, cei doi aflându-se pe munte, înconjurați de un peisaj de vis.

„Viața este despre lucruri simple pline de dragoste pură”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, unde a postat imaginile respective.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Îmi trebuie un bărbat foarte puternic”

Victor Cornea are 29 de ani și este un jucător profesionist de tenis. Deși este cu 9 ani mai tânăr decât celebra artistă, bărbatul pare să se bucure din plin de momentele petrecute alături de ea.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a declarat că își dorește să aibă alături un bărbat căruia nu îi este frică de femeile puternice, așa cum este ea. Și se pare că l-a găsit în persoana lui Victor Cornea.

Citește și: George Burcea, despre războiul cu Andreea Bălan și pensia alimentară pentru fetițe: „Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut”

Citește și: Andreea Bălan l-a șocat pe Cătălin Bordea: „Am spus tuturor că aș putea să am o aventură cu tine” / Video

„Ca femeie în lumea asta a industriei, a bărbaților, eu nu aveam cum să rezist atâția ani dacă nu eram foarte demanding cu ceea ce mi-am dorit. Și tot timpul la negocieri eu negociez cu bărbați. Și atunci eu am învățat să vorbesc cumva pe limbajul lor și să obțin ceea ce eu îmi doresc sau îmi trebuie de la acești bărbați. Nu aveam cum să am această carieră longevivă dacă nu eram așa”, a declarat Andreea Bălan în timpul emisiunii „Podcastito Express”.

„Un bărbat care are masculinitatea extrem de proeminentă și este mascul și nu este frustrat și are o carieră și are bani, nu o să se simtă niciodată intimidat de mine, oricât de puternică aș fi eu. Ar știi să mă manevreze și să-mi creeze spațiul ca eu să-mi exprim feminitatea. Îmi trebuie un bărbat foarte foarte puternic care să nu fie intimidat de cine sunt eu și de ambiția mea și să-mi creeze spațiu să pot să fiu feminină, să balanseze masculinitatea mea”, spunea atunci artista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu Andreea Bălan îmbrăcată cu hainele lui Victor Cornea

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton