Andreea Bălan e topită după iubitul ei, Victor Cornea: „Îl admir și am multe lucruri de învățat de la el”

.

Andreea Bălan s-a schimbat total de când are o relație cu Victor Cornea. Artista recunoaște că iubirea pe care o trăiește o împlinește și că a deprins multe lucruri de la partenerul ei.

Andreea Bălan își însoțește jumătatea în turnee și astfel are ocazia să vadă multe locuri frumoase și să se simtă ca în vacanță. De curând, cei doi s-au întors de la Saint Tropez.

Andreea Bălan: „Vacanțele mi le fac cu el, acolo unde merge și joacă”

“Pe toți iubirea ne împlinește și ne face fericiți. Cred că în viață toți căutăm iubirea adevărată , iar atunci când o găsim și o avem ne împlinește și putem să facem absolut orice ne dorim. Mie îmi place foarte mult să călătoresc, e foarte simplu! Acum, vacanțele mi le fac cu el, acolo unde merge și joacă. De curând ne-am întors de la Saint Tropez, merge în destinații foarte frumoase”, spune Andreea Bălan, conform Ego.ro.

„Cred că și asta ne-a legat, pe lângă foarte multe alte lucruri”

Artista recunoaște că iubitul ei are o anumită conduită, dar și numeroase alte calități care l-au ajutat să răzbată în elita tenisului. Ba mai mult, că are multe de învățat de la el. Cei doi încearcă să petreacă mai mult timp împreună atunci când angajamentele le permit.

Citeşte și: Victor Cornea este tată. Iubitul Andreei Bălan are un băiat în vârstă de 10 ani: „Am o relație foarte bună cu el”

Citeşte și: Ce revelație a avut Andreea Bălan după ce a ajuns acasă la părinții lui Victor Cornea: „Un șoc” / Video

“Ca să ajungi în elita tenisului mondial este nevoie de foarte multă putere mentală, concentrare. Trebuie să nu te abați de la drumul tău și să nu ai lucruri și oameni în jurul tău care să te defocuseze! El este foarte focusat pe ce face și admir foarte mult lucrul acesta. Cred că și asta ne-a legat, pe lângă foarte multe alte lucruri.

Suntem amândoi determinați, ambițioși, focusați. Îl admir foarte mult și am multe lucruri frumoase de învățat de la el. Acum a ieșit noul clasament și este 66 în lume. Este cel mai bun jucător român de tenis la ora actuală”, mai spune Andreea Bălan.

Citeşte și: Cum l-a sărbătorit Andreea Bălan pe Victor Cornea, iubitul ei. Sportivul a împlinit 30 de ani

Citeşte și: Mădălin Ionescu, dezvăluiri sfâșietoare despre fiul lui, Filip, și problemele lui de sănătate: „M-am temut că îl pierd”

Andreea Bălan și-a dat și fiicele la tenis

Andreea Bălan vede cu alți ochi tenisul de când are o relație cu Victor Cornea și și-a îndrumat și fiicele către acest sport.

 “Mai joc și tenis, dar mai mult joacă fetițele mele. Le-am dat pe ambele la tenis și ele au când să joace, eu nu am timp! Este foarte multă disciplină, este necesar să fii focusat și este un sport destul de singuratic, deci te dezvoltă foarte bine pe mai multe planuri. Pe lângă tenis, ele fac și înot, gimnastică ritmică, engleză, iar Ella vrea să înceapă și autoapărarea. Se dezvoltă pe mai multe planuri și după aceea, ele își vor alege cu adevărat ce le place”, susține ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton