Andreea Bălan a împlinit 40 de ani. Imagini de colecție cu artista de la începutul carierei

.

Andreea Bălan a împlinit duminică, 23 iunie, vârsta de 40 de ani. Îndrăgita cântăreață a avut o zi de neuitat alături de fiicele sale, Ella și Clara, pe care le are din căsnicia cu George Burcea. Deși nu l-a avut alături pe iubitul ei, Victor Cornea, acesta i-a făcut o surpriză, făcându-i acesteia ziua și mai frumoasă. Tenismenul este mai mereu plecat în turnee, astfel că de data aceasta nu a putut fi cu partenera sa de ziua ei de naștere.

Andreea Bălan a împlinit 40 de ani

Andreea Bălan și-a serbat duminică, 23 iunie, ziua de naștere. Artista și-a început ziua la televizor, unde și-a promovat cea mai nouă piesă, „Ploaie de vară”, după care a mers acasă unde a fost întâmpinată de fetele ei, dar și de mama sa.

Cum a intrat pe ușă, Ella și Clara au sărit în fața mamei lor cu trandafiri și felicitări făcute de ele. Emoționată până la lacrimi, Andreea le-a îmbrățișat și a citit mesajele micuțelor în fața camerei.

Fetițele au decorat frumos livingul casei, cu baloane, iar în curte au făcut o inimioară din mingi de tenis, umplută cu petale de trandafir.

Marele absent a fost Victor Cornea care nu a putut fi alături de Andreea Bălan în această zi, fiind plecat în turneu. Dar jucătorul de tenis a avut grijă ca iubita lui să primească un buchet uriaș de trandafiri.

„101 trandafiri! Nu am primit niciodată! E ceva wow! Te iubesc, Victor! Mulțumesc!”, a spus Andreea într-un InstaStory, vizibil emoționată.

Pe lângă acest buchet impresionant de trandafiri, Victor Cornea i-a transmis și un mesaj pe pagina lui de Instagram.

„La mulți ani, centrul Universului meu! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris jucătorul de tenis pe rețeaua de socializare.

Citește și: Andreea Bălan, despre despărțirea trupei Andre. Ce s-a întâmplat între artistă și Andreea Antonescu în America Express: „Acolo s-a închis capitolul”

Citește și: Andreea Bălan are planuri mari cu Victor Cornea. La un an de relație, artista a anunțat evenimentul care va marca vara

Cum reușește artista să se mențină în formă

Deși a împlinit 40 de ani, Andreea Bălan arată ca la 20. A reușit, de-a lungul timpului, să își mențină silueta și este într-o formă fizică de invidiat. Într-un interviu acordat Unica.ro, artista a dezvăluit ce face pentru a arăta atât de bine.

“Disciplina. Vrei, nu vrei, sunt unele lucruri pe care trebuie să le faci. Fie că e sportul, fie să te abții de la anumite mâncăruri, e o investiție în tine și e o dovadă de iubire de sine disciplina. Deși poate pe moment e foarte greu, să faci sport sau să mergi la sală sau să îți pui o mască pe față, e o investiție în tine și, pe termen lung, asta te ajută să arăți bine. Mai ales că atunci când ești tânăr arăți bine oricum și trebuie să ai cumva viziune să te gândești că nu vei arăta tot timpul așa și că trebuie să ai grijă de capitalul de piele, de organele interne, de tot. Așa cum îți tratezi corpul, așa îl vei avea mai târziu”, a declarat Andreea Bălan.

Citește și: Amalia Enache a locuit singură de la 14 ani. Care a fost primul job al știristei de la Pro TV: “Mulți ani am avut foarte mari emoții”/ Exclusiv

Citește și: Oana Moșneagu s-a confruntat cu jigniri, amenințări și blesteme în mediul online. Cum a gestionat valul de hate: „Luam un compliment” / Exclusiv

De asemenea, în cadrul podcastului „Te ascult” realizat de Ilinca Vandici, artista a mărturisit că și-a păstrat spiritul de copil, care o ajută de foarte multe ori în viață.

Andreea Bălan a împlinit 40 de ani. Imagini de colecție cu artista de la începutul carierei

„Nu dorm în gheață, dar folosesc multe creme. Secretul este energia mea de copil. Pentru că nu mi-am pierdut energia de copil și eu mă simt așa uneori. Las copilul de la interior să iasă la suprafață și să fiu foarte jucăușă. După Andre a fost o scindare emoțională – peste nopate s-a format un adult care trebuia să facă față acestei cariere în muzică și negocieze cu oameni maturi și totodată copilul care era atunci la 14-15 ani a rămas acolo emoțional. Și nu s-a dezvoltat, nu și-a trăit adolescența. Și eu am plecat în viață cu acel copil după mine. Și de multe ori în viață, în momente de maturitate, ieșea copilul la iveală”, a mărturisit cântăreața.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de colecție cu Andreea Bălan, de la începutul carierei sale până în prezent

Sursă foto: Instagram, Facebook

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la româna la Evaluare Națională 2024 și de la ora 13.00 rezolvarea subiectelor la romana- Evaluarea Nationala 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton