Andreea Bălan a depus actele de divorț. Între ea și George Burcea nu mai există cale de împăcare

.
Andreea Bălan urmează să divorțeze oficial de George Burcea. Între ea și fostul partener nu mai există cale de împăcare, deși artista a menționat că a făcut tot posibilul în acest sens. 

Invitată într-o emisiune TV, Andreea Bălan a spus clar că urmează să divorțeze. “Îi puteți spune fostul soț, pentru că actele deja s-au depus”, a spus Andreea Bălan, conform SpyNews. Pentru că la mijloc sunt două fetițe minore, și va trebui să fie stabilită custodia micuțelor, artista și fostul ei soț nu vor putea divorța la notar.

Cu toate că Andreea Bălan a insista în numeroase rânduri, în mod public, că nu dorește să se despartă cu scandal de George Burcea, pentru că el e tatăl copiilor ei, se pare că atitudinea nepotrivită a fostului ei soț continuă. Acesta a acuzat-o public că face pe victima, chiar de Paște. “Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte… Paște fericit”.

În ciuda conflictelor și a cuvintelor urâte, Andreea Bălan continuă să vorbească cu respect despre fostul ei soț și, mai mult decât atât, să păstreze legătura cu el, pentru binele copiilor. Jurnaliștii de la Spynews spun că Andreea nu a fost sunată de ziua onomastică de fostul soț, pentru că o cheamă și Georgiana, însă ea l-a sunat pe el, pentru ca fetița lor cea mare să îi poată spune la mulți ani tatălui ei. ”Relațiile sunt extrem de reci și sunt doar mesaje ciudate, dar cred că timpul le așează pe toate și peste o luna, două, șapte, toată supararea asta va disparea”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton