Andreea Antonescu și-a văzut visul cu ochii. Fiica sa, Sienna, s-a mutat în România: „Nu mai am niciun necaz”

.

Andreea Antonescu este mai fericită ca oricând. Artista și-a văzut visul cu ochii și își are ambele fete sub același acoperiș. Și asta pentru că Sienna, fiica pe care o are din căsnicia cu Traian Spak, a decis să se mute în România, pentru a fi alături de mama și sora ei mai mică.

Cântăreața urmează să o înscrie pe Sienna la o școală din țară, în clasa a șasea, asta după ce, în ultimii ani, adolescenta a studiat în Statele Unite ale Americii.

Andreea Antonescu s-a reunit definitiv cu fiica sa, Sienna

Zborurile lungi cu avionul pentru a petrece câteva zile cu fiica sa s-au încheiat pentru Andreea Antonescu. De acum, Sienna va locui în România, împreună cu mama sa. Iar decizia se pare că a fost chiar a fetei, care își dorește să își petreacă cât mai mult timp cu surioara ei mai mică, Victoria Venice.

„Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea. Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz”, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.

Citește și: Victor Vrînceanu, noi declarații despre fiica pe care o are cu Andreea Antonescu: „Nu fac nici 0,1% din ce înseamnă Victoria”

Citește și: Andreea Antonescu a renunțat la relații și își petrece timpul doar cu fetele ei. Unde a mers artista cu Sienna și Victoria

„Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a mai spus artista.

Cum a reacționat Traian Spak

Traian Spak a rămas în continuare în America, însă potrivit Andreei Antonescu, acesta este fericit că fiica lor va locui împreună cu mama ei. Mai ales că artista și fostul ei soț au rămas în relații bune după divorț.

„Traian a spus că este foarte bucuros că eu și Sienna ne dorim același lucru, adică să fim împreună. Eu și Sienna ne doream să fim împreună și suntem fericite”, a mai spus cântăreața pentru sursa citată anterior.

Citește și: Andreea Antonescu, noi declarații despre motivul despărțirii de Victor Vrînceanu: „Iubirea nu există fără respect, bun simț și adevăr” / Video

Citește și: Andreea Antonescu renunță la pasiunea care o făcea să cunoască senzații tari: „Voi lăsa acest vis neîmplinit!”

Întrebată dacă își va relua relația cu Traian Spak, Andreea a spus: „Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Nu știu dacă o să mai fiu cu el… Lucrurile astea nu se știu”.

„Pentru astea nu ai cum să bagi niciodată mâna în foc. Nu poți să știi dacă se va întâmpla sau nu”, a completat Andreea Antonescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Antonescu și fiica sa, Sienna Spak

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton