Andreea Antonescu, noi declarații despre motivul despărțirii de Victor Vrînceanu: „Iubirea nu există fără respect, bun simț și adevăr” / Video

.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit după doar câteva luni de la nașterea fiicei lor, Venice Victoria. Invitată în podcastul „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Andreea a oferit mai multe detalii despre motivul despărțirii de Victor.

Inițial, fosta pereche a declarat că s-a despărțit din cauza unei nepotriviri de caracter. Deși artista a admis că nu se aștepta ca relația să se sfârșească atât de repede, a mărturisit, totodată, că a încercat să găsească toate variantele pentru ca ea să reziste. În final, cântăreața a considerat că nu exista nicio altă alternativă în afara despărțirii.

Andreea Antonescu, despre despărțirea de Victor Vrînceanu: „De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu duc în aceeași direcție”

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, responsabilitatea de a clădi un caracter frumos. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă, ne definesc. Iubirea, din punctul meu de vedere, nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoi și dorințe. Țin mult la ele. Îmi place comunicarea deschisă în orice relație, de orice gen. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase, ton jos și blândețe. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu duc în aceeași direcție. Atât am de spus”, a declara solista în podcastul „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

După mărturisirea Andreei, Ilinca a dezvăluit că și ea trece printr-o perioadă dificilă după separarea de Andrei Neacșu. Ilinca și Andrei s-au căsătorit în octombrie 2017 și împreună au un fiu, Zian, în vârstă de 5 ani. Înainte să confirme despărțirea, Ilinca și Zian au mers singuri în vacanță în Dubai. La acea vreme, Ilinca și Andrei deja nu se mai urmăreau pe rețelele de socializare.

Citește și: Victor Vrînceanu rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Antonescu: ”I-am propus să împărțim timpul 50%-50% cu fetița, n-a vrut!”

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Cum au apărut Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu la botezul fetiței lor. Detaliul care a atras atenția

„Au fost momente în care am fost deznădăjduită. Mi-am dat seama că am avut o relație, n-a mers, altă relație, n-a mers. Măi, o fi problema la mine? De ce nu merge? Doamne, care e planul? De ce trebuie să sufăr, să mă chinui, să trec prin lucrurile astea?”, a spus Ilinca Vandici.

„Concluzia pe care am tras-o este că trebuie să mă trezesc, să-mi dau seama ce merit, asta a trebuit eu să învăț. Am în continuare de lucrat la mine, ca orice persoană”, i-a răspuns Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, numai cuvinte de laudă la adresa primului soț: „Îl respect mult”

Din 2011 până în 2019, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak. Divorțul fostului cuplu, care are o fiică, Sienna, s-a pronunțat abia anul trecut, însă solista și Traian au rămas în relații bune.

Citește și: Andreea Antonescu, botez cu surprize pentru Victoria. Detaliul care i-a dat bătăi de cap artistei

„Traian este un om foarte bun. Îmi este prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt când e cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim în alte situații. E un om care merită. Întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine. A vorbit calm. E un om pe care îl respect mult și care, sunt convinsă, va fi până la final unul dintre oamenii apropiați de sufletul meu”, a mai spus Andreea.

Citește și: Cât costă rochia purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale, Victoria. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Atât Andreea, cât și Traian au o relație apropiată cu fiica lor, care, mai spune solista, „a înțeles că există drumuri în viață care se separă”.

„Și eu și Traian vorbim în permanență cu Sienna. Îi spunem că orice ar fi e iubită de amândoi. Sienna simte asta. Știe cât de mult înseamnă pentru noi cuvântul familie și se simte iubită și protejată. Sienna este un copil spiritual, blând și cu foarte mult bun simț”, a completat.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton