Andreea Antonescu, botez cu surprize pentru Victoria. Detaliul care i-a dat bătăi de cap artistei

.

Andreea Antonescu pune ultimele detalii la punct pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria, care va fi creștinată pe 24 iunie.  Artista recunoaște că are mari emoții și își dorește ca evenimentul să fie așa cum a visat.

Până una alta, Andreea Antonescu e fericită că Sienna, fiica sa mai mare, a intrat în vacanță și a venit din America pentru a fi aproape de surioara sa mai mică.

Andreea Antonescu o botează pe Victoria pe 24 iunie

“Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal și și-a dorit și ea extrem de tare să fie la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată. Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, o locație aflată în Pădurea Snagov. Am ales un decor spectaculos pentru un eveniment, așa cum am visat.

Exact aici, acum 12 ani am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna o va boteza și pe Venice Victoria”, mărturisește Andreea Antonescu.

Citeşte și: Andreea Antonescu renunță la pasiunea care o făcea să cunoască senzații tari: „Voi lăsa acest vis neîmplinit!”

Citeşte și: Andreea Antonescu pregătește botezul fetiței după America Express: „Traian s-a bucurat pentru mine când a aflat că sunt însărcinată”/ Exclusiv

Sienna, fascinată de Victoria

Solista e fericită că Sienna s-a atașat din primul moment de surioara ei mai mică, iar relația dintre ele este una specială. Acum, când se află în vacanță în țară, Sienna e tot timpul lângă Victoria. “Mă așteptam ca, la un moment dat, să-și dorească să studieze exclusiv în America, dar mi-am dorit mult ca primii ani de școală să-i facă în România, deoarece știu că sistemul românesc dezvoltă creierul copilului.

Sienna este înnebunită după surioara ei, îmi cere mereu să o vădă pe video, o iubește mult, simte să o protejeze la maximum. Când mi-a făcut surpriza la maternitate, aveam emoții să-i văd reacția când își vede surioara, dar a luat-o imediat în brațe și nu voia s-o mai dea altcuiva”, povestea Andreea Antonescu pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Andreea Antonescu, despre despărțirea de Victor Vrînceanu: „Suntem o familie, dar nu familia tradițională” / Video

Citeşte și: Andreea Bălan a dezvăluit că s-a îmbătat la America Express: „Eu am simțit poțiunea magică” / VIDEO

Andreea Antonescu a ales cu greu tortul

Artista va avea la petrecere preparate tradiționale, dar și unele ceva mai sofisticate, pentru ca totul să fie pe placul invitaților. Tortul, însă, i-a dat mari bătăi de cap solistei, pentru că din 12 sortimente a trebuit să aleagă doar unul. În cele din urmă, învingător a ieșit cel cu aromă de fistic.

“Am ales tortul cu pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut enorm și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima”, a povestit Andreea Antonescu.

Meniul cu care Andreea Antonescu își așteaptă invitații la botez

• Macarons cu brânză de capră și nuci. 
• Mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto. 
• Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete. 
• Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante 
• Tartar de somon cu icre tobiko și susan. 
• Cheesecake risotto și jeleu de rodie. 
• Mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță. 
• Roast beef cu sos aiolo cu capere.

Andreea Antonescu va avea la petrecere și somon, dar și sarmale

• File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți
• Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute. 
• Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe.
• Tort Pistachio Flavor

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton