Andreea Antonescu, acuzată de Victor Vrînceanu că încearcă să îl ţină departe de fiica lor: „O persoană străină stă cu copilul meu”

.

Conflictul dintre Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu pare să se intensifice, cei doi foști parteneri neputând ajunge la o înțelegere privind custodia și programul de vizită al fiicei lor, Venice Victoria. În ciuda eforturilor de a găsi un teren comun, divergențele lor par să escaladeze, fiecare acuzându-l pe celălalt de diverse fapte și intenții rele.

Războiul dintre Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu continuă

Situația dintre Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu este departe de a fi rezolvată, fiecare aducând acuzații grave celuilalt. În timp ce Victor luptă pentru a fi prezent în viața fiicei sale și a avea un cuvânt de spus în deciziile importante, Andreea pare să aibă alte planuri și priorități, potrivit spuselor jurnalistului.

De curând, Victor Vrînceanu a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că a propus un aranjament echitabil de custodie, în care fetița să petreacă două săptămâni cu fiecare părinte. El s-a oferit să acopere toate cheltuielile legate de copil, inclusiv educația. Totuși, Andreea Antonescu a refuzat acest plan, propunând în schimb ca Victor să-și vadă fiica doar două weekend-uri pe lună și câteva ore în trei zile consecutive pe săptămână.

Citeşte şi: Victor Vrînceanu, primele declarații după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese: „Știa că este însărcinată când a plecat în America Express”

„Eu i-am propus ei, amiabil, un draft de înțelegere pe care să îl semnăm la notar, pe care a refuzat să îl noteze. I-am propus copilul să stea două săptămâni la ea, două săptămâni la mine, eu să mă ocup de absolut toate cheltuielile copilului, școala, grădiniță, cu domiciliul la ea. Mi-a întors acest draft schimbat total, în care îmi dădea două weekend-uri pe lună și s-o mai văd pe Victoria câteva ore trei zile la rând pe săptămână. Am zis că sunt de acord și cu chestia asta”, a mai spus Victor Vrînceau pentru sursa menţionată anterior.

Mai mult, un punct major de dispută a fost prezența fetiței pe rețelele sociale, cu jurnalistul opunându-se ferm acestui lucru, în timp ce Andreea a respins vehement cererea lui .

„Cu un singur lucru i-am spus că nu sunt de acord: Nu sunt de acord cu promovarea pe social media. I-am spus că nu vrea copilul nostru să apară pe rețelele sociale pentru că motivele x,y,z. Răspunsul ei către avocații mei a fost: copilul nostru nu este un traficant de droguri sau un general de securitate să stea ascuns. Nu sunt de acord, și acolo a murit totul”, a spus Victor Vrînceau pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Andreea Antonescu, acuzată de Victor Vrînceanu, de minciună și manipulare

Victor Vrînceanu a făcut acuzații grave la adresa Andreei Antonescu, susținând că aceasta l-a mințit cu privire la locul unde se afla fiica lor. El a relatat că, deși artista i-a cerut acordul pentru a-i face pașaport fetiței pentru un zbor intern la Cluj, ulterior a descoperit că micuța rămăsese în București, sub supravegherea unei prietene a Andreei.

Acest incident a accentuat tensiunile dintre ei, fostul partener al cântăreţei fiind furios că nu i s-a permis să petreacă timp cu fiica lor atunci când Andreea nu era disponibilă.

Citeşte şi: Ce părere are Andreea Antonescu despre operațiile estetice: „Putem atrage atenția și din alte puncte de vedere”

„A plecat la Cluj și eu, mă rog, am avut un feeling de tată, cred. Am zis: ”Ce face Victoria, cum e?”, ”E foarte bine”, ”Ce înseamnă că e foarte bine? Dă-mi și mie o poză cu ea”. Nu mi-a mai răspuns cinci, șase ore, moment în care m-am enervat și i-am spus: ”Andreea, te rog frumos, ești obligată să îmi spui ce se întâmplă cu copilul meu. Acum, în momentul acesta, spune-mi unde este Victoria și ce se întâmplă cu ea”. Și mi-a răspuns pe la 11 noaptea: ”Copilul nostru este foarte bine, este la București, doarme, este supervizat de buna mea prietenă”. Nu a luat copilul la Cluj, deși a spus că asta face. Nu a vrut să îmi dea mie copilul, că merge ea cu el. (…) Să mă trezesc că o persoană străină stă cu copilul meu”, a mai declarat Victor Vrînceanu, la Antena Stars.

Care ar fi, de fapt, relaţia fiicei Andreei cu Traian Spak cu tatăl ei

În contextul acestor conflicte, Victor a adus în discuție și relația Andreei cu fostul său soț, Traian Spak, susținând că Andreea încearcă să-l îndepărteze și pe acesta din viața fiicei lor. Potrivit lui Victor, Andreea se plânge public că este neajutorată, în timp ce ea însăși îi îndepărtează pe cei din jur .

Pe lângă toate acestea, un alt punct de dispută este cererea Andreei de a obține cetățenia americană pentru fiica lor. Andreea a plecat cu fiica în America pentru două luni și jumătate, lucru pentru care a obținut o ordonanță prezidențială, în ciuda opoziției lui Victor. El consideră că această decizie ar trebui să fie luată de copil atunci când va fi suficient de mare pentru a decide singură.

Citeşte şi: Fiica Andreei Antonescu a izbucnit în lacrimi, la revederea cu tatăl ei, în aeroport. Traian Spak s-a întors în ţară

„Hai să lăsăm copilul să crească și să își aleagă lucrurile astea. De ce îi punem noi o ștampilă americană acum, pe frunte, când copilul poate să își ia cetățenia oricând, mama lui fiind cetățean, poate să o ia și la 18 ani și la 20 de ani. Am zis să o lăsăm pe Victoria să crească și să vadă ea ce vrea să facă cu viața ei”, a mai spus fostul partener al Andreei Antonescu pentru antena stars, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton