Andia și Ramona Olaru și-au schimbat look-ul. „Sper să mă mai primească mâine la muncă”

.

Ami și Lidia Buble au dat startul, Andia și Ramona Olaru le-au urmat exemplul. Cântăreața și prezentatoarea de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-au schimbat look-ul și au postat rezultatele pe Instagram aproape simultan. Una dintre ele s-a tuns, cealaltă s-a vopsit.

Andia și Ramona Olaru și-au surprins comunitățile online cu două schimbări majore de look. Andia și-a păstrat nuanța și s-a tuns bob, în timp ce Ramona și-a păstrat lungimea părului și a revenit la nuanța naturală, șaten.

Andia și Ramona Olaru, schimbări majore de look

Atât Andia, cât și Ramona sunt mulțumite de rezultatele obținute, fiind zâmbitoare în videoclipurile postate în mediul online. Solista și prezentatoarea TV au optat pentru două schimbări de look în tendințe în această perioadă.

Bobul drept ales de Andia a fost, este și, cel mai probabil, întotdeauna va fi un hairstyle îndrăgit dintr-o varietate de motive. Este o tunsoare chic, ușor de îngrijit și coafat. Similar, șatenul ciocolatiu este o nuanță perfectă pentru această perioadă din an, iar, în cazul Ramonei, cea mai bună decizie pentru un păr sănătos.

Citește și: Theo Rose, schimbare de look pentru „Vocea României”, sezonul 11. Artista s-a reinventat

Citește și: Ana Morodan, schimbare de look: „Este culoarea mea naturală”. E decisă să renunțe la imaginea excentrică / Video

Ramona Olaru: „Sper să mă mai primească mâine la muncă”

„Facem o schimbare majoră. Avem puține emoții căci n-am mai fost altfel de mulți ani. Sper să mă mai primească mâine la muncă”, mărturisea Ramona Olaru la Insta Story, înainte de a dezvălui rezultatul final.

„Avem un plan, să-l lăsăm să crească natural, să facem un blond mișto peste câteva luni bune. Am făcut o schimbare căci era necesară. Îmi stă chiar foarte bine. Să îndrăznească femeile să se tundă, să se vopsească, să se aranjeze, mai ales că părul crește. N-am mai fost așa de 7-8 ani, la culoarea naturală”, a mai spus prezentatoarea de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, pe Instagram.

Citește și: Natalia Oreiro, de nerecunoscut după ultima schimbare de look

Citește și: Ami și Lidia Buble și-au schimbat look-ul. Una a optat pentru roșcat, cealaltă pentru blond platinat

Ami și Lidia Buble au dat startul schimbărilor radicale de look

Odată cu schimbarea de sezon observăm și multe schimbări de look. La rândul lor, Ami și Lidia Buble au optat pentru două culori vibrante de păr, blond platinat și, respectiv, roșcat arămiu. Fanii lor au primit schimbările cu entuziasm, complimentându-le alegerile.

Foto: Instagram/Ramona Olaru; Andia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton