Anda Adam, rochie de 20 kilograme la nunta cu Yosif Mohaci. Artista a ales aranjamente florale de 50.000 euro

.

Anda Adam (44 ani) s-a măritat sâmbătă, 29 iunie, cu Yosif Mohaci în cadrul unei ceremonii de vis. Petrecerea de nuntă a fost una atipică, ce a început într-un party bus și a continuat la un local din București. Artista a purtat două rochii de mireasă spectaculoase, prima cântărind 20 de kilograme. Tortul a fost și el unul pe mărura evenimentului, alb, cu 6 etaje.

Anda Adam s-a măritat cu Yosif Mohaci

Anda Adam s-a căsătorit cu Yosif Mohaci, iar alături de ei au fost peste 400 de invitați, acesta fiind considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului. Evenimentul a fost organizat în cel mai mic detaliu, iar artista a arătat spectaculos în două rochii de mireasă. Prima rochie, în stil prințesă, pe care Anda a purtat-o la biserică, a cântărit 20 de kilograme.

„Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este «lebanese wedding», mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta”, spunea

Cei doi s-au cununat religios la Mănăstirea Cașin. Cântăreața a avut o rochie uriașă, cu multe pietre și un decolteu generos. Slujba a fost oficiată de trei preoți, iar mirii au fost întâmpinați, la ieșirea din Biserică, cu flori albe, baloane de săpun și confetti.

„De la hotel către biserică am ales să plecăm cu autobuzul, ca să fie nebunia lui Salam. Am plecat cu un  bus special, un limo party bus, dotat cu bar, lumini, fum, lasere, ecrane, DJ,  un bus de petrecere. E ceva super tare, inedit, mortal, exact pe filmul nostru de petrecere gen Ibiza, așa că toată lumea către biserică a plecat în mare vervă cu cântat, dansat și tot ce trebuie. A fost wow! Sunt foarte fericită și emoționată, rochia mi-a dat ceva bătăi de cap, o să ne distrăm, ne-am dorit o petrecere extravagantă și am organizat totul așa, după sufletul nostru! Tot ce ne mai dorim de acum încolo este să avem un copil, cu ochii soțului, bineînțeles”, a declarat Anda Adam pentru Ciao.

La petrecerea de nuntă ce s-a desfășurat într-un club din București, artista s-a schimbat într-o a doua rochie, care nu a fost deloc mai prejos față de cea purtată la biserică.

Citește și: Pe ce cheltuiește Anda Adam, lunar, peste 10.000 de euro. „E cea mai mare obsesie a mea!”

Citește și: Cum o răsfață soacra pe Anda Adam. Artista și-a găsit fericirea lângă Yosif Eudor Mohaci: „Ne distrăm pe acest subiect”

Tortul de nuntă, atracția serii

Invitații s-au bucurat de un candy bar special, cu tematică de branduri celebre, iar meniul a fost compus din prosciutto crudo cu pere caramelizate și fistic, foie gras și roșii confiate cu tonka, lime și vanilie, crevete în cuib de cartof și crema de avocado, tartar Saint Jaques pe chips de crevete, brânză de capră cu nuci și căpșuni, toate ca aperitiv. La main course, Anda Adam și Yosif Mohaci au ales să servească file de pește Halibut cu orez negru și sos de mărar iar apoi, la friptură, invitații au servit mușchi de vită Wellington cu sos chimichurri și piure de cartofi cu trufe.

Tortul miresei a fost însă atracția serii. Alb, de șase etaje, cu ciocolată albă și neagră, tortul a fost tăiat de Yosif cu o sabie de samurai.

Impresionante au fost și florile care au împodobit localul. Anda Adam și-a dorit să fie înconjurată de florile ei preferate, astfel că nu mai puțin de 12 tiruri încărcate cu aranjamente florale făcute din hortesii, trandafiri și bujori, au sosit la club înainte ca petrecerea să înceapă.

Potrivit publicației menționate anterior, florile i-au costat pe miri nu mai puțin de 50.000 de euro.

Citește și: Anda Adam, mamă pentru a doua oară? Primele declaraţii ale vedetei: „Îmi doresc o fetiţă”

Citește și: Ce accident grav a suferit Roxana Ciuhulescu în avion, din cauza înălţimii de 1.92 m: „Eram plină de sânge, stewardesele au vrut să întoarcă aeronava la sol!”

Yosif Mohaci a luat numele Andei Adam

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit civil în anul 2022, moment în care bărbatul a renunțat la numele lui de familie pentru a-l prelua pe cel al soției sale.

„A zis: „ori îmi iei numele, ori nu zic da!”, a dezvăluit Yosif de ce a acceptat să ia numele soției sale.

Anda Adam a explicat că, atât ea cât și Yosif s-au gândit bine înainte de a lua această decizie și că în cele din urmă bărbatul a acceptat să renunțe la numele său datorită faptului că s-a lansat și în actorie și numele său ar suna mult mai bine.

„Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: OK, facem invers. Iar el a spus: „Ok, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă”. Avem și multe alte proiecte pe care le vom derula și vă vom da detalii despre mai multe lucruri care se vor întâmpla la anul. Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă cu care el va putea merge mai departe într-o carieră cu adevărat în zona cinematografiei”, a declarat Anda Adam pentru Spynews.ro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la spectaculoasa nuntă a Andei Adam cu Yosif Mohaci

Sursă foto: Instagram

Vezi pe Libertatea Rezultate Evaluare Națională 2024 – notele pe județe și cum poți face contestație la notele de la Evaluare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton