Anca Țurcașiu, mesaj emoționant de ziua de naștere a tatălui ei: „E cel care mi-a dat aripi să zbor”

.

Anca Țurcașiu își serbează tatăl. Artista a vrut să îi mulțumească celui care i-a fost alături întreaga ei viață și a postat câteva imagini, dar și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

De ziua de naștere a tatălui său, cântăreața le-a arătat urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare fotografii rare în care apare alături de cel mai important bărbat din viața ei. Tatăl artistei a împlinit pe 3 august vârsta de 86 de ani.

Anca Țurcașiu, mesaj emoționant de ziua de naștere a tatălui ei

Anca Țurcașiu este o persoaneă care ține mult la viața ei privată, astfel că nu obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare imagini cu familia sa. Astfel că fanii artistei s-au bucurat să vadă acum câteva fotografii în care cântăreața apare alături de tatăl ei.

„El e TATA. E cel care m-a învățat ce înseamnă iubirea. E cel care mi-a dat aripi să zbor! E cel pe care-l iubesc „definitiv”, așa cum spune el despre mine când își exprimă dragostea. Datorită lui sunt azi ceea ce sunt, pentru că în loc să-mi citească povești, seara la culcare, îmi citea poezii… Așa am ajuns actriță.  Iubind poezia”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

„El e cel care întotdeauna a avut o vorbă bună, un zâmbet, o încurajare pentru toate situațiile prin care am trecut în viața asta… Azi e ziua lui. Împlinește 86 de ani. Sunt atât de fericită că ESTE. LA MULȚI ANI, TATA! TE IUBESC „DEFINITIV”!”, este mesajul pe care artista i l-a transmis tatălui său.

Citește și: Anca Țurcașiu a spus ce regret are din timpul căsniciei cu Cristian Georgescu, la trei ani de la divorț / Video

Citește și: Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Anca Țurcașiu după ce a intrat la menopauză: „Ceva cumplit” / Video

Citește și: Ce mănâncă Anca Țurcașiu la 53 de ani pentru a se menține. A renunțat la carne, lactate, făinoase, zahăr și fructe

Citește și: Anca Țurcașiu, răvășitoare în costum de baie, la 53 de ani. Fanii au numit-o „Miss România 2023”

Artista și-a pierdut mama în fața cancerului

Anca Țurcașiu are o relație foarte apropiată cu tatăl ei, mai ales că este singurul părinte pe care îl mai are. Artista și-a pierdut mama în urmă cu mai mulți ani, din cauza cancerului de piele.

„Sunt foarte atentă cu soarele, pentru că știu ce înseamnă melanomul. Eu am pierdut-o pe mama din această cauză, așa că m-am documentat mult despre acest subiect. Aceasta este cea mai agresivă formă a cancerului, însă dacă o descoperi la timp, te poti salva”, povestea Anca pentru Perfecte.ro, în anul 2011.

Deși ea este una dintre cele mai iubite artiste din România, părinții Ancăi Țurcașiu nu au avut nicio legătură cu lumea artistică.

Într-un interviu acordat pentru Revista Tango, în urmă cu mai mult timp, Anca spunea că mama ei a lucrat în domeniul economic, în timp ce tatăl ei este de profesie inginer.

„Mama mea nu mai trăiește, dar a lucrat în domeniul economic, a fost director economic la spitalul pentru studenți, iar tata, nici el nu are nicio legătura cu meseria de artist, doar că are un suflet de artist, în adâncul lui. Tatăl meu este inginer și a fost inspector în Ministerul Învățământului, a lucrat și ca profesor universitar, redactor-șef la Editura Didactică și Pedagogică pe învățământ, deci nicio legătura cu domeniul artistic”, povestea Anca Țurcașiu atunci.

Anca Țurcașiu obișnuiește să își petreacă cât mai mult timp posibil cu tatăl ei. Anul trecut, cei doi au petrecut împreună câteva zile de neuitat la Sulina, unde s-au bucurat de liniște și peisaje superbe.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Anca Țurcașiu și tatăl ei

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton