Anca Țurcașiu, escapadă în Dubai. Imagini de neratat din piscină / Video

.

Anca Țurcașiu a plecat cu un grup de prietene în Dubai și petrece de minune. Vedeta a luat la pas orașul, dar a ajuns și în parcul de distracții. Ba mai mult, în prima seară a văzut spectacolul oferit de fântâniile arteziene și se declară impresionată.

Cu toate astea, chiar dacă a plecat să se relaxeze, Anca Țurcașiu nu a uitat de orele de sport. Mai în formă ca niciodată, solista și-a lucrat tot trupul cu câteva exerciții executate în piscină, apoi s-a lăsat cucerită de alte experiențe.

Anca Țurcașiu, încântată de ce a descoperit în Dubai

”Sunt pentru prima oară în Dubai. Am venit aici din prima seară, ca să văd spectacolul de la fântâni. Bănuiesc că mulți l-ați văzut, dar eu sunt foarte emoționată”, a spus Anca Țurcașiu, pe o rețea de socializare.

Solista este atât de încântată de această călătorie, încât regretă că nu a ajuns aici până acum. “Am evitat mereu călătoria în Dubai, nu știu de ce. Acum, fiind aici, realizez că e un loc pe Pământ care merită văzut în această viață. Am ajuns și în parcul de distracții”, adaugă artista.

Chiar dacă se află în vacanță, Anca Țurcașiu nu a uitat de orele de antrenament. De această dată a făcut sport în piscină, iar o prietenă a acompaniat-o. „Profităm în vacanță să facem mișcare și ne-am gândit să facem un antrenament de Aqua Gym, începem cu cardio, genunchiul la piept, palmele pe lângă corp, batem apa, 100 de ridicări cu genunchiul la piept, numărând din doi în doi”, spune cântăreață în piscină, în timp ce își lucrează trupul alături de o prietenă.

„Exercițiul numărul doi pentru brațe și abdomen. Rotim brațele, dreapta, stânga, cu forță, 50”, adaugă ea.. Și exercițiul numărul 3, balerina. ”Brațele în apă, piciorul sus, revenire, dreapta, revenire, spate etc”, a continuat Anca Țurcașiu să explice prietenilor virtuali mișcările pe care le face pentru o siluetă de vis.

Citeşte și: Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbători: „Mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase”/ Exclusiv

Citeşte și: Jean Gavril și soția sa, Bianca, vor deveni părinți pentru a doua oară: „Acest copil a fost planificat”/ Exclusiv

Citeşte și: Majda Aboulumosha, cadou costisitor. Vedeta și-a făcut mama să plângă / Video

Citeşte și: Oana Radu confirmă separarea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Cum explică artista despărțirea

Anca Țurcașiu: „M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău”

Artista s-a reinventat după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Anca Țurcașiu a început să aibă alte priorități și să își acorde mai multă atenție, lucruri pe care în trecut nu le făcea. „Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei (n.red.: de fostul soț și de fiul lor, Radu)Ț” , explica Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Acum solista regretă că nu a făcut mai multe pentru ea atunci când era căsătorită. „M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău. Este singurul meu regret. Munceam îngrozitor de mult. Veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună. Voiam să le fac pe toate. Dar, de la momentul divorțului, viața mi s-a schimbat radical. Sunt 80% altă persoană”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton