Anca Țurcașiu a spus ce regret are din timpul căsniciei cu Cristian Georgescu, la trei ani de la divorț / Video

.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în 2020, după 23 de ani de mariaj. În podcastul Adinei Alberts, actrița a dezvăluit ce regret are din timpul căsniciei.

Anca Țurcașiu a spus ce regret are din timpul căsniciei cu Cristian Georgescu, la trei ani de la divorț

„Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei (n.red.: de fostul soț și de fiul lor, Radu). M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău. Este singurul meu regret. Munceam îngrozitor de mult. Veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună. Voiam să le fac pe toate. Dar, de la momentul divorțului, viața mi s-a schimbat radical. Sunt 80% altă persoană”, a explicat Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

„M-am mobilizat dintr-o cădere gravă cu ajutorul oamenilor din preajmă. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru femeile care sunt în situația în care am fost eu să strige după ajutor. Nici nu o să realizeze cum Dumnezeu o să le întindă toate mâinile, toate pârghiile posibile, ca să se agațe de absolut orice și să se ridice”, a completat.

Citește și: Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat civil. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Anca Țurcașiu după ce a intrat la menopauză: „Ceva cumplit” / Video

„Dimineața este important să conștientizezi primul gând al dimineții, să vezi care este acela…eu fac asta aproape în fiecare dimineață. Fără să vrei, primul gând poate să fie o durere, o panică, o frică pentru ce urmează să se întâmple în ziua respectivă… și nu este în regulă. Faptul că m-am apropiat în ultimii ani de Dumnezeu, de credință, de niște lucruri atât de frumoase, este ceva deosebit”, a mai spus.

„Cred foarte mult că tot ceea ce arunci în univers ca emoție, ca trăire, ca sentiment, ca senzație, se întoarce către tine. Sunt un om care și astăzi are în viața lui lucruri pe care le consideră a fi probleme. Am învățat să tratez problemele cu calm, cu liniște, cumva ignorându-le, știind sigur că se vor rezolva. Acum nu mă mai preocup, pentru că nu aș face decât să trăiesc într-o energie care mi-ar face mie rău și mi-ar măcina sufletul”, a adăugat.

Cum se menține Anca Țurcașiu în formă

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00-2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert. Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a mai povestit actrița în același podcast.

Citește și: Anca Țurcașiu, răvășitoare în costum de baie, la 53 de ani. Fanii au numit-o „Miss România 2023”

Citește și: De ce l-a dat în judecată Anca Țurcașiu pe Cristian Georgescu. Fostul soț și artista, în conflict la trei ani de la divorț

„Am ajuns la București și am nimerit din greșeală într-o clasă cu profil de atletism de performanță, eu nefăcând sport. Acest sport de performanță de 8 ani de zile m-a dus unde sunt acum. (…) Am un stil de viață de la care nu mă abat. Am niște rigori. Natural nu sunt slabă, vin dintr-o familie de oameni plinuți bine. (…) Eu cred foarte mult în genă. Eu trebuie să fac niște eforturi foarte mari. (…) Mi-am cumpărat greutăți și lucrez acasă singură”, a mai spus.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton