Anca Sigartău, despre lupta ei cu cancerul: „Eu știam că mor”

.

Cu mai mulți ani în urmă, Anca Sigartău a fost diagnosticată cu cancer. Pe atunci, copiii actriței, Sonia și Teodor, aveau 4 și, respectiv, 2 ani. În vara anului trecut, Anca a spus cum crede ea că s-a vindecat.

Anca Sigartău, despre lupta ei cu cancerul: „Eu știam că mor”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Adevărul e că nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul, soțul ei era medic la Fundeni, și ea a zis că trebuie să îl fac, că nu e de glumit, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic. Nu mi s-a spus direct”, a povestit Anca Sigartău, în emisiunea „Voi cu Voicu”, de la Antena 3.

„După aceea, am ajuns în spital și am făcut acel tratament. În momentul în care am cerut să plec din spital, medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec, pentru că este o tumoră care se dezvoltă. A crescut opt centimetri în trei săptămâni pe citostatice. Nu era normal”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu, implicată într-un accident rutier: „Am avut noroc că am avut centura”

Din ce cauze a pierdut Vlăduța Lupău primele două sarcini. „Am străbătut mici obstacole”

Ce relație au Antonia și primul soț, Vincenzo Castellano, la 10 ani de la despărțire

„Atunci a fost momentul în care am spus, cu toate astea, că vreau să mă duc acasă. Am știut despre post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut că vreau să mă duc să țin post. Nu am spus la nimeni. Nu a fost un regim alimentar. Am ținut și eu cum am putut. Am primit multe mesaje, că dacă țin postul, mă fac bine”, a mai spus.

„Dar nu a fost o înțelegere cu Dumnezeu, că dacă țin postul mă fac bine. Eu știam că mor, că nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc, mai mult. Știam că nu mai am foarte mult și am vrut să mă pregătesc. Știam că sunt lucruri, ca răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci până la urmă”, a completat.

„Apoi, pe 20 decembrie, când am fost la control, doctorul a spus: «Unde este tumora? Ce ai făcut?». I-am zis: «Eu vă spun ce am făcut, dar nu o să mă credeți. Am ținut post, atât». Înăuntrul meu știam că, dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil. Cum să nu crezi? Nu am avut nicio gândire pozitivă când am ținut postul, știam că mor. Nu am făcut niciun pact cu Dumnezeu și nici nu voi face”, a încheiat.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton