Anca Sigartău a fost criticată după ce a declarat că s-a vindecat de cancer prin post

.
Anca Sigartău a declanșat un val de critici online după ce a declarat, într-o emisiune la Tvr1 că s-a vindecat de cancer doar ținând post.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer și a primit doar un an de zile de speranță de viață. Sigartău a urmat tratamentul cu cistostatice o perioada, dar a observat că tumoarea creștea. După declarațiile sale, tumoarea a crescut cu 8 cm în trei săptămâni, deși era tratată cu citostatice. 8 cure de chimioterapie și tumoarea creștea în continuare.

Deși nu știa nimic despre postul religios, aceasta a simțit o chemare și a ținut post. Schimbarea alimentației, presupune ea, a fost primul pas spre vindecare.

La o lună după ce a început să țină post, tumoarea a dispărut, pur și simplu nu a mai apărut pe ecografiile medicilor.

Declarațiile Ancăi Sigartău au stârnit o serie de critici pe rețelele sociale.

Un medic a contrat-o pe artistă: „Acum să ținem toți post și să trăim o mie de ani!”.

Un cititor a scris: „Aloooo, TVR 1 care dai asemenea interviuri, chiar nu gândiți că sunt oameni bolnavi de cancer care din disperare cred în asemenea declarații și vor începe a ține post renunțând la tratament că așa s-a vindecat și acea actriță??? Eu sunt un om cu credință în Dumnezeu, dar ca să spui că un post te-a vindecat de cancer… și nu acele cure de chimioterapie…. este aberant! Dacă ați sta strâmb și ați judeca drept, ați înțelege că efectul unui tratament chimioterapeutic nu este rapid ca apa aruncată peste foc. Mă întreb când o să văd și eu lipsa acestor gen de declarații ale vindecărilor miraculoase făcute la TV.”

Sursa foto Libertatea.ro

Citește și Drama neștiută a Ancăi Sigartău: „Mi s-a spus că trăiesc doar 1 an cu acest diagnostic”

Citește și Anca Rusu: “Am râs cu lacrimi”. Uite ce a amuzat-o atât de tare pe frumoasa prezentatoare de la Observator!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton