Anca Dumitra, despre provocările vieții de actriță: „Când cineva depășește măsura n-am nicio opreliște” / Video

.

Anca Dumitra a cucerit inimile tuturor românilor cu rolul Geaninei din serialul „Las Fierbinți”, cu mai bine de 11 ani în urmă. Invitată în podcastul „Fain & Simplu”, Anca Dumitra a vorbit despre provocările vieții de actriță, dar și despre cum le-a gestionat.

Anca Dumitra a dat castingul pentru serialul „Las Fierbinți” în 2009. Odată cu lansarea serialului, Anca a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Personajul pe care îl joacă în producție, Geanina, este extrem de îndrăgit de public. În podcastul lui Mihai Morar, Anca a vorbit despre mișcarea #MeToo și despre experiența ei personală în acest sens.

Anca Dumitra, despre provocările vieții de actriță

#MeToo este o mișcare internațională împotriva hărțuirii și violenței sexuale. Întrebată de Mihai Morar dacă s-a confruntat cu astfel de situații pe parcursul carierei, Anca Dumitra a spus că au fost persoane care i s-au adresat nepotrivit, însă că întotdeauna a știut cum să gestioneze respectivele interacțiuni.

Citește și: Anca Dumitra, imagini emoționante de la cununia religioasă cu milionarul Manfred Spendier: „Știți cum câștigă iubirea?” / Video

„Da, am avut parte, și e absolut normal. Nu doar în studenție și după ce-am terminat studenția. (…) Cum el are libertatea să ți se adreseze și tu ai libertatea să i te adresezi pe măsura întrebării sau acțiunii sale. Pe cât de diplomată sunt, când cineva, mai ales în direcția asta, depășește măsura, n-am nicio opreliște. Și dacă ai vrea să cucerești o femeie, masculinitatea trebuie să o dirijezi într-o manieră frumoasă, elegantă. Dacă există vreun necioplism nu dau peste nas cu același necioplism, dar o să te fac conștient de el”, a povestit Anca Dumitra, în podcastul „Fain&Simplu”.

Anca Dumitra: „Mici compromisuri trebuie să fie, dar de bun augur”

În același podcast, întrebată dacă fost vreodată nevoită să refuze un rol din cauza comportamentului neadecvat al bărbaților alături de care lucra, Anca a spus că a fost ferită de a face astfel de compromisuri.

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier, culisele unei nunți neașteptate. Cu ce a atras mireasa atenția

„Am fost foarte binecuvântată, și personal și profesional. Sunt un om care-și dorește foarte mult să facă ceea ce-i place, să-și facă profesia. Mici compromisuri trebuie să fie, dar de bun augur, în direcția în care trebuie. Majore nu, nicidecum. Am fost ferită de ele. Poate ar fi putut fi, dar s-au lăsat intimidați…”, a mai declarat Anca Dumitra.

În ce a mai jucat Anca Dumitra

După succesul din „Las Fierbinți”, Anca Dumitra a continuat cu filmele „Oase pentru Otto” (2015); „Doing Money” (2018); „Complet necunoscuți” (2021) și „Haita de acțiune” (2023). În prima săptămână din 2022, filmul „Complet necunoscuți”, în regia lui Octav Strunilă, a fost cel mai vizionat film de pe Netflix în România. Similar, filmul „Haita de acțiune” a ajuns pe prima poziție în topul celor mai urmărite filme de pe Netflix în doar 2 zile de la lansarea pe platformă.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton