Anca Dinicu face parte din echipa “Săriți de pe fix!”: “Le-am făcut pe toate și iată-mă în viață”. Ce obsesii are actrița / Exclusiv

.

Anca Dinicu face parte din echipa “Săriți de pe fix!”, noua emisiune ce se va difuza în curând la Pro Tv.

Anca Dinicu va apărea la “Săriți de pe fix!”, noul show prezentat de Cabral Ibacka, ce se va difuza în curând la Pro Tv. Actrița ne-a spus că la filmări este mai frumos decât se aștepta, chiar dacă a stat cu frică atunci când a văzut ce probe sunt.

Anca Dinicu – “Săriți de pe fix!”: „La casting am crezut că e ceva mult mai banal, dar în prima zi de filmare mi-a bubuit creierul”

Deși inițial nu credea că se simte în stare să se agațe în frânghii sau să interpreteze un rol într-un plan inclinat, ulterior a realizat că nu este chiar atât de greu sau înspăimântător.

Anca Dinicu ne-a dezvăluit cum sunt ceilalți colegi ai ei din emisiune, ce peripeții au la filmări, dar și câteva secrete despre ea pe care fanii ei nu le știu.

Anca, ești sărită de pe fix în viața de zi cu zi?

Aaa, în viața de zi cu zi așa nu prea, nu prea. Nu am ceva anume de care să îmi amintesc și să zic “wow, ce nebună am fost eu!”. Nu cred. Sunt cât de cât normală. Poate din ce spun sau rolurile pe care le fac, dar altfel sunt destul de liniștită.

Citește și: Condiția pe care a pus-o Cabral ca să prezinte “Săriți de pe fix!”, la PRO TV: „Degeaba vin la muncă și pun încă 200 de euro în bancă, dacă stau departe de copii” / Exclusiv

Citește și: Anca Dinicu, pe masa de operație! Momente dificile pentru actriță: „Mă așteptam la o intervenție complicată”

Citește și: Eva Măruță, replică genială pentru Cătălin Măruță, în direct: „Ar trebui să îi faci și tu asta mamei” / Video

Citește și: Catinca Roman, dezvăluiri despre relația dintre Mioara și Petre Roman: „Certuri, o tensiune permanentă în casă”

Cum e la filmările “Săriți de pe fix!”?

E super tare, nu mă așteptam. Cel puțin de la casting am crezut că e ceva mult mai banal, dar în prima zi de filmare mi-a bubuit creierul. “What? Ce se întâmplă aici?”. Echipa razna total și foarte, foarte tare, adică nu știu dacă am întâlnit să fie toți așa de uniți.

Ce superstiții și obsesii are actrița Anca Dinicu?

Mihai Raiț spunea la fel…

Mihai, da. Nici eu nu îi cunoșteam pe toți, am lucrat de exemplu la teatru cu Paul Ipate, Ghimiși, cu Alex Bogdan, cu Anisia într-un film. Dar pe Raiț nu îl știam și a fost o surpriză pentru mine să îl descopăr, ce om mișto e. La fel și Neamțu. Drecea e delicios, fetele – Antonia, Irina Antonie și Emily Burghelea. Ne-am înțeles bine, am fost ca o familie din prima zi de filmări, nu știu cum s-a închegat situatia atât de rapid, dar am avut și câteva întâlniri înainte, dar două – trei. Felicitări celor care au făcut castingul.

Peripeții de la filmări?

Peripeții de aici? Păi probele în sine sunt niște peripeții. Când am văzut planul ăla înclinat mi s-a făcut rău. Sau frânghiile astea, hamurile astea. Da, le-am făcut pe toate și iată-mă sunt în viața, deci din punctul ăsta, nimic periculos doar că eu cu adrenalina… prefer să nu existe. Sunt mai liniștită, nu am făcut nimic extrem, să sar cu parașuta sau să… cai verzi pe pereți.

Spune-mi un lucru pe care nu îl știu fanii despre tine, un secret.

Un secret? Păi dacă îl spun nu mai e secret (zâmbește – n.r.). De fiecare dată după ce mă demachiez mai sterg ceva cu pedurile alea. Mă șterg, mă șterg, iar pe alea murdare le arunc și ultimile două pe care le vezi curate, parcă aș mai șterge ceva cu ele, le dau așa pe masă, ori pe noptieră, ori pe ceva, să nu le arunc practic nefolosite, au apa micelară pe ele și e păcat de ele.

„Am foarte multe obsesii, Doamne Ferește, nici nu știu cu ce să încep”

Dar superstiții ai? Obsesii?

Nu am nici o superstiție… Poate faptul că nu spun dacă am un proiect în viitorul apropiat, nu povestesc despre el pentru că am impresia că e posibil să nu mi se mai întâmple.

Obsesii? Wow, am foarte multe obsesii, Doamne Ferește, nici nu știu cu ce să încep. Nu suport dacă văd unghile nefăcute, la femei mai rar, dar mai vezi că bărbații nu au manichiură perfectă de cele mai multe ori. Rămân așa cu ochii blocată. Nu suport paturile de lână și când le văd parcă mă apucă mâncărimea. Sunt atât de multe că m-am blocat.

Nu suport după ce strâng rufele de pe sârmă să le calc și mi le împăturesc așa mototolite și mi le pun la loc pe culori și dacă cumva câinele se pune pe ele mă apucă nervii și bineînțeles că le mai spăl o dată. Și zic “băi, calmează-te că e ok!”. Rufele proaspăt spălate vreau să rămână așa fresh.

Anca Dinicu: „Nu suport paturile de lână și când le văd parcă mă apucă mâncărimea”

Sunt foarte tipicară când e vorba de un rol și trebuie să îl pregătesc. Umblu la cele mai mici detalii și îmi pun foarte, foarte multe întrebări despre personaj, ce cărți citea când era mic, dar cum a evoluat, dar unde îi place să se ducă, ce îi place să mănânce. Unele nu îți folosesc, nu te gândi că au vreo logică, dar mi-le scriu. Le pun cu liniuța, scris, de mână, ca să pot să le învăț mai bine.

Îmi scriu și în calendar în telefon și în agendă și dacă se poate în patru locuri. Dacă am ceva de făcut ca nu cumva să pierd telefonul pentru că obișnuiam să pierd telefoane foarte des. În ultimul timp nu știu ce s-a întâmplat cu mine nu am mai pierdut.

Care sunt cei 8 comedianți de la “Săriți de pe fix!”?

Anca Dinicu și Mihai Raiț, în timpul unei probe la
Anca Dinicu și Mihai Raiț, în timpul unei probe la „Săriți de pe fix!”

Cabral Ibacka prezintă “Săriți de pe fix!”, cel mai nebun show de divertisment ce va putea fi văzut, în curând, la PRO TV. În ultimii ani, mai multe țări au lansat acest format, în urma succesului înregistrat la nivel mondial: în Franța a celebrat 10 ani de difuzare, în Mexic și Italia este deja la sezonul 9, pe Rai 2 înregistrând cifre record în 2023.

8 comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

„Săriți de pe fix!” (Anything Goes) este un show care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor. În fiecare ediție, cei 8 comedianți, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, dar și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le va testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor.

Foto: Anca Dinicu Facebook, Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton