Anca Ciota se retrage din televiziune. Cu ce se va ocupa acum prezentatoarea Meteo: „Urmează o perioadă cu emoţii frumoase”

.

Anca Ciota a decis să renunțe la televiziune, după ce în ultimii 12 ani a lucrat în Kanal D, iar de șase ani prezenta rubrica Meteo. Vedeta postului de televiziune a decis să se dedice proiectelor ei din mediul online.

Anca Ciota renunță la televiziune

Anca Ciota, prezentatoarea Meteo de la Kanal D, este o prezenţă extrem de activă în spaţiul online şi îşi surprinde fanii în permanenţă cu diverse proiecte interesante. Este un adevărat model prin modul în care se dedică profesiei sale, dar şi prin echilibrul şi eleganţa pe care le transmite atât pe micul ecran, cât și urmăritorilor din comunitatea online.

Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, Anca Ciota s-a remarcat prin preocuparea permanentă de a face cunoscute beneficiile sportului şi alimentaţiei echilibrate, mare parte din urmăritorii săi fiind conectaţi la acest stil de viaţă şi împărtăşindu-i preocupările. Vedeta îşi doreşte foarte mult să se dedice exclusiv proiectelor din online, spaţiul virtual cucerindu-i tot mai mult atenţia şi energia creatoare. 

„Cred cu tărie în puterea online-ului şi de aceea mi-am şi dezvoltat în timp, organic, o comunitate foarte puternică. Îmi doresc să dedic mai mult timp acestor proiecte, să explorez mai mult tot ceea ce poate oferi spațiul virtual, iar asta înseamnă timp şi dedicare”, a declarat Anca Ciota.

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat de relația artistului cu Yasmine Ody, după divorțul de Raluca Pastramă: „A fost o tatonare”

Citește și: Al patrulea bucătar pe care PRO TV l-a „furat” de la Antena 1, după Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Ce salarii au jurații „MasterChef”

Vedeta Kanal D, pregătită pentru o nouă etapă a vieții ei

Anca Ciota a mărturisit că este pregătită să lase în spate cariera ei în televiziune și să pășească spre o nouă etapă importantă a vieții ei. Ea a fost nevoită să plece de la Kanal D din cauza unor proiecte pe care a fost nevoită să le amâne și pe care își dorește să le realizeze.

„Există contracte pentru care ar trebui să plec mai des din Bucureşti şi din ţară, iar programul clasic de televiziune m-a făcut să pun pe ”hold” unele proiecte şi mă gândesc că e momentul să schimb ceva. Îmi iau la revedere de la colegii mei, alături de care am evoluat atât de frumos, le mulţumesc mult telespectatorilor şi îi invit să mi se alăture în proiectele viitoare, pe paginile virtuale”, a mai spus Anca Ciota.

Citește și: Antonia s-a vopsit și a împărțit internetul în două cu noua culoare de păr. „Arată atât de bine!” / „Nu te prinde!” Cum arată acum

Citește și: Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo, de la Kanal D, vorbește despre provocările rolului de mamă: „Este o etapă grea” / Video exclusiv

Totodată, jurnalista este pregătită să pășească alături de fiul ei, Liam, pe noul drum care i se deschide în față micuțului, care începe grădinița.

„Pentru mine urmează o perioadă  cu emoţii frumoase, pentru ca Liam se pregăteşte să meargă la gradiniţă”, a spus Anca Ciota, o mamă extrem de implicată în viața copilului ei.

Anca Ciota promite să continue să surprindă plăcut şi să inspire mii de femei care se regăsesc în stilul de viaţă echilibrat şi valorile pe care aceasta le promovează în online.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anca Ciota

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton